Se TV3 Play i udlandet

ViaplayDet gik egentlig først op for mig den anden dag, at TV3 har deres egen online portal hvor du kan se mange af deres programmer online, og faktisk ser det ud til at være ganske gratis. De fleste kender jo Viaplay hvor du kan finde de samme ting, plus en masse ekstra, men det koster også penge. TV3 Play er i skrivende stund ganske gratis at bruge.

Men hvis du er i udlandet, er det ikke tilgængelig for dig, da de har geoblocket alle computer som ikke surfer fra en danske IP. Dette kan vi dog sagtens komme uden om. For med hjælp fra programmet Hide My Ass, kan man tilslutte sig en masse computere i Danmark, og så ligner det at man surfer fra Danmark selvom man sidder i Frankrig, eller hvor end man nu er henne.

Hide My Ass er dog ikke gratis, men det koster kun 11.52 dollars i månede, hvilket jeg ikke syntes er meget. Du kan også få det billigere ved at tilmelde dig for flere måneder, men jeg syntes du skal starte med 1 månede i første omgang og se om det er noget for dig. Hvis du vil vide mere om programmet har jeg lavet en anmeldelse, hvor der blandt andet er en video gennemgang af produktet, find den her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så når du har hentet Hide My Ass er du klar til at kører det lige efter det er installeret. Herefter skal du blot tilslutte dig til en hvilken som helst Dansk server (dette er med i programmet og prisen), og nu kan du gå ind på TV3 Play hjemmeside. Så er det bare at læne sig tilbage og lade sig underholde for vildt mange timer.

Find TV3 Play her: http://tv3play.dk

 

Se Viaplay i udlandet

Jeg har godt nok skrevet om det før hvordan du kan se TV3, TV3 Plus og mange af de andre i udlandet. Men efterhånden kender de fleste jo Viaplay, så jeg vil her komme med en guide til hvordan du ser Viaplay når du er i udlandet.

Grunden til det er nødtvendig med en guide er fordi at Viaplay går ind og laver det som hedder en Geo Blocking. Dvs lige så snart du er i udlandet lukker de ned for at du kan bruge dit abonnoment hos dem. De lukker dog ikke ned for din konto, men de søger blot for at videoerne ikke virker. Så vi er nødt til at finde en måde at gå uden om dette.

Dette kan klares med programmet Hide My Ass, for med dette program kan vi tilslutte os til en masse servere i Danmark, så på den måde vil Viaplay tro at vi sidder i Danmark, hvor vi istedet sidder i udlandet.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Hide My Ass koster godt nok lidt penge. Det koster 11.52$ for en måned og det vil jeg anbefale dig at starte ud med. Så kan du altid registere flere månede senere. Når du tilmelder dig for 1 månede kan du nemt blot kun betale for det ene måned og hvis du ikke skal bruge det mere vil de aldrig trække flere penge fra dig. Hvis du gerne vil vide lidt mere om programmet, så kan du se min anmeldelse her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Så når du har hentet programmet, skal du blot installere og kører det. Herefter skal du så tilslutte dig til en server i Danmark, og nu kan du gå ind på Viaplay.dk og der vil ikke være nogle problemer.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Viaplay

Priser

Viaplay har 3 forskellige abonnomenter:

TV: 69 Kr per måned

TV + Film: 99 kr per måned

TV + Film + Sport: 199 kr per måned

Jeg syntes selv at dette er rimelig billigt når man ser på hvor meget man får ud af det. Især Viaplay sport sektion er mange penge værd da de har utrolig meget direkte sport på internettet.

Se TV2 Play i udlandet

Så er TV2 endelig kommet med en bedre løsninger i stedet for deres Sputnik. TV2 kunne sikkert se at de begyndt at midste afstand til DR NU og Viaplay, så derfor var de nødt til at gøre noget ved det. TV2 Sputnik var jo egentlig rigtig smart da det først kom ud, men jeg syntes desværre ikke de har udviklet sig i løbet af de sidste par år. Derfor er jeg rigtig glad for at se at de nu kommer med TV2 Play, som ser ud til at være mere moderne, og som eftersigende vil komme til at kunne kører på de fleste platforme.

Se TV2 play fra udlandet

Præcis som alle andre online video tjenester er TV2 Play også lukket for folk uden for Danmark. Dette er dog ikke noget problem, for nu om dage er det nemt at gøre sådan at det ser ud til at de computer surfer på nettet fra Danmark. Dette kan vi gøre med en tjeneste som Hide My Ass, hvis du vil vide mere om Hide My Ass kan du læse min anmeldelse af HMA VPN Pro.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Her har du en step by step guide til hvordan du kommer igang.

 1. Først skal du gå over på Hide My Ass hjemmeside, og så trykke på Pro VPN knappen i topppen.
 2. Dernæst skal du købe adgang, jo flere måneder du køber jo billigere er det. Du kan evt bare starte med at købe 1 måned og så opgradere senere
 3. Efter du har købt adgang får du nu et login brugernavn og password. Det skal du bruger for at logge ind på deres side
 4. Når du er logget ind skal du downloade deres software og installere dette.
 5. Når du har installeret det, skal du blot åbne programmet og så skal du tilslutte til en server i Danmark
 6. Når du er tilsluttet, så ligner det nu at du sidder i Danmark, og Tv2 Play vil også tro at du sidder i Danmark
 7. Så nu vil der ikke være nogle begræsninger.

Du skal naturligvis stadig betale for at se TV2 play da de desværre ikke kan holde stationen kørende med alle de reklamer de viser.

Find TV2 Play her: http://play.tv2.dk

Sådan ser du TV2Sport online fra udlandet

TV2Sport har efterhånden fået stablet et rigtig godt web program på benene. De viser en masser sport fra den Danske scene, men er også begyndt at vise masser af udlands sport. Når man gerne vil vise sport fra udlandet, bliver man også nødt til at sætte begrænsninger op på hvem der kan se. Derfor har du nok oplevet at hvis du er i udlandet og gerne vil se TV2Sport, så kan du ikke tilgå det, og får bare besked på at du er i udlandet og de ikke har rettigheder til at se det.

Så du går hurtigt glip af:

 • Superligaen.
 • 1 Division Fodbold
 • Premier League
 • Rugby
 • Amerikansk Fodbold
 • Håndbold
Og mange af andre ting som de er begyndt at vise. Så læs videre her så vil jeg vise hvordan du kan se det.

Se TV2Sport fra udlandet

TV2Sport går ind og kigger på hvilken ip du har, og den vil vise en udlands ip hvis du ikke er i Danmark, og det er her vi kan snyde dem. For hvis du tilslutter dig til en VPN server i Danmark vil de ikke være i stand til at vide at du ikke sidder i Danmark og give dig adgang til indholdet.

Så jeg vil anbefale dig at få fat i den VPN service som hedder Overplay. Overplay er utrolig simpel at installere og fungere rigtig godt. De har servere i mere end 50 lande, og selvfølgelig også i Danmark. Så når du har tilmeldt dig, koster 9.95$, så installere du programmet og tilslutter til Denmark. Herefter kan du bare gå ind på tv2sport og de giver dig adgang til alt nu.

Find Overplay her: http://overplay.net

Er du stadig ikke overbevist så på at følge dette link over til min DR guide: se DR fra udlandet, her vil du finde en video som viser hvor nemt det er.

Se TV med Fullrate

Jeg har selv fullrate internet, og kan bestemt sagtens anbefale det til andre. Nu er det også muligt at få en TV boks fra Fullrate sådan at du kan se TV gennem dit Internet.

De har lavet en samlet TV pakke, hvor du bla kan se standard tv stationerne som DR og TV2, men giver også adgang til mere spændende stationer som:

 • TV2 Zulu
 • Kanal 4
 • Kanal 5
 • Kanal 6
 • Norsk TV2
 • Svensk TV4
 • Eurosport
 • Discovery
 • Cartoon Network
 • Animal Planet
 • Blue Hustler

De skulle have op til 22 kanaler lige nu, og mon ikke der kommer en masse mere ?

En ting jeg gerne så i Danmark, som jeg ved man har lavet i et land som Singapore er, at alle udbyderne har adgang til de samme kanaler. Så hvis f.eks. Viasat har rettighederne til BBC så skal de også tilbyde disse til f.eks. Fullrate. Lad os se om dette ikke er noget politikkerne vil kigge på i fremtiden.

Jeg har ikke selv prøvet det her Fullrate Tv, men hvis det er lige så godt som deres Internet kan jeg kun anbefale det. Hvis du har nogle erfaringer med Fullrate TV, så skriv gerne en kommentar nedenunder.


 

Sådan ser du MTV Danmark

MTV Danmark har lagt alle deres video online. Det fungere på den måde at et afsnit kan f.eks. være 7 små videoer, dette er for at de kan vise 7 gange reklamer også. Men jeg vil tror at hvis man ser det på MTV egen kanal er der også massevis af reklamer.

Her er nogle af de serie du kan se:

 • Paris Hilton’s BFF Dubai
 • Jersey Shore
 • 16 and Pregnant
 • 50 Cent: The Money and the Power
 • 8th & Ocean
 • America’s Best Dance Crew

De hele kræver dog at man har et Dansk IP, så sidder du ikke i Danmark har jeg en løsning til dig. Den hedder Overplay. Overplay er en VPN løsning hvor du kan logge på en Dansk server og derved få et Dansk IP. Det koster 9.95$ i måneden men det giver dig adgang til over 30 forskellige lande, og de er super hurtige og rigtig god support.

Find MTV her: http://www.mtv.dk/

Sådan ser du TV fra Danmark

Her er en oversigt over alt online TV fra Danmark.

Live – Betyder at de har Live indhold (Måske kun nogle kanaler eller noget Indhold)
Arkiv – Betyder at du kan se allerede sendte programmer i deres arkiv

Danmark

 

Sådan ser du Eurosport

Eurosport er et rimelig stort netværk, som også har deres egne kanaler i Danmark. Jeg er rimelig sikker på at de viser det samme i hele europa bare med forskellige kommentator. De dækker bla:

 • Cykling
 • Fodbold
 • Snooker
 • Motorsport
 • Atletik
 • Boksning

Ja stort set alt inden for sport.

Hvis ud sidder i Europa og går ind på denne addresse: http://www.eurosportplayer.com Ja så vil du komme til Eurosport’s player i lige det land du sidder I. Men det kan jo være at du hellere vil høre kommentaterne på dansk. Det har jeg en løsning på, du skal bare have fat i programmet overplay, og så logge ind på Denmark2, så vil du kommer til den dansk udgave af Eurosport player.

Det koster 39 kr i måneden, og så får du live:

 • Eurosport1
 • Eurosport2
 • Eurosport News

Så det vil sige at du kan følge med en Bundeligaen, Le Mans, Tennis Grandslam, Tour De France og mange andre ting. For 39 kr syntes jeg det er utrolig billigt.

Som sagt så finder du Eurosport Player her: http://www.eurosportplayer.com

Sådan ser du C Sports

C Sport er en online portal, med masser af sport. Det er Canal+ som står bag, så det er både dansk og udenlansk sport. Hvis du køber adgang får du adgang til følgende Live kanaler:

 • Canal+ Sport1
 • Canal+ Sport2
 • Canal+ Sport Extra
 • Canal+ Sport HD
 • Canal+ Hockey
 • Canal+ Extra1
 • Canal+ Extra2
 • Canal+ Extra3
 • Canal+ Extra4

Det må jo siges at være rigtig godt, især for folk som bare ikke kan få nok af sport. De koster fra 199 kr i måneden så det er jo hellere ikke galt. Hvis du ikke bor i Danmark har du som standard ikke adgang. Men hvis du anskaffer dig programmet overplay og logger ind på den Danske server, vil de ikke være i stand til at se at du er uden for Danmark, og så har du fint adgang.

De byder på følgende sport:

 • Fodbold (Landskampe, Superligaen og 10 andre ligaer)
 • Ishockey (SM Liga og Eliteserien)
 • Motorsport (Indycar & Speedway)
 • Håndbold
 • Kampsport
 • Tennis

Så der er til rigtig mange times sport på C sport.

Du finder C Sport her: http://www.csports.dk

Sådan Ser du DK4 i udlandet

DK4 har altid i min verden været en lidt mærkelig kanal. Jeg har altid undret mig over hvordan den har kunne blive ved med at køre rundt. Ikke destro mindre har den altså blevet sendt i mange år nu, og jeg tror at næsten alt af deres indhold er noget de selv har produceret eller i hvert fald har rettighederne til. Alle disse programmer har de valgt at man kan få lov til at se on demand på deres hjemmeside, altså online.

Sådan som jeg ser det kræver dette dog 3 ting.

 1. At man har en Windows maskine, eller nogle special programmer på sin Mac
 2. At man er medlem, koster kun 299kr for 1 år
 3. At man har dansk ip

De 2 først er nok ikke det store problem for de fleste, men hvad gør man når man nu sidder i udlandet og gerne vil se deres indhold alligevel ? Man anskaffer sig en VPN som har en dansk server. Her vil jeg klart anbefale det program som hedder overplay, det koster kun 9.95$ i måneden og giver adgang til alt hvad jeg viser her på siden.

På DK4 får du adgang til Live streamer (tror jeg måske er gratis alligevel), og mere en 7000 programmer, plus NBA.

Du finder DK4 her: www.dk4.dk

Læse mere om Overplay neden under.