Sådan ser du X Factor 2013 Online

Så er det blevet tid til X Factor igen, og jeg har valgt at kalde det 2013. Da det jo sendes på DR er det alle i Danmark som nemt ville kunne se det helt gratis, men der er også rigtig mange uden for Danmark som stadig gerne vil følge med i dette, og der har de brug for lidt mere for at kunne se det. Derfor har jeg lavet denne guide til dig, som er på ferie eller måske er bosat uden for Danmark.

Geoblock

Alle i Danmark kan gå ind på: http://www.dr.dk/TV/live/dr1 og se live DR1, men hvis du er uden for Danmark, så opdagere du sikkert hurtigt at DR har lavet det som hedder et GeoBlock. Dvs at de tjekker hvilket IP du surfer fra, og så slår de derefter det op og ser at du ikke sidder i Danmark, og derved giver de dig ikke adgang.

Dansk IP

Så det som at det kræver for at kunne se det, er blot et Dansk IP. Dette kan man få på flere måder, endten hvis du har en arbejds computer og dit firma kører med en VPN løsning som du så kan forbinde dig til, og så har du sikkert dansk IP. Men der findes også services hvor du kan betale dig fra det.

Dansk IP Service

En service som jeg selv personligt bruger, og syntes virker rigtig godt er det som hedder Hide My Ass. Hos dem har du adgang til flere tusinde ip’er i hele verden, og programmet er super nemt at bruge. For et stykke tid tilbage lavede jeg en anmeldelse af deres service som du finder her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Så alt du skal gøre er blot at gå ind og betale for at bruge denne service i en måned. Jeg forslår altid folk der spørger mig omkring dette at de kun vælger et måned sådan de kan teste det først og se om det er noget for dem. Derefter henter du blot deres program, og så kan du tilslutte dig en Dansk server, og så er det bare tilbage på: http://www.dr.dk/TV/live/dr1 og så virker det bare.

Du finder Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Vil du vide meget mere om X Factor, så find det her på DR hjemmeside: http://www.dr.dk/dr1/xfactor

Se Voice Sæson 2 (2012) online – Også fra udlandet

Så starte Voice igen, og det skal blive spændende at følge. De fleste ved jo nok godt at det sendes på TV2, men siden sidste gang er TV2 jo blevet en betaling kanal, så det er ikke sikkert at alle har adgang til Tv2 mere.

Det kan du få på 2 måder, enten skal du købe adgang gennem antennen, f.eks. ved hjælp af Boxer, eller også kan du tilgå Tv2 online via af deres online kanal. TV2 har nemlig opgraderet Sputnik til noget som de kalder Tv2 Play. Tv2 Play er et rigtig godt produkt, og det virker rigtig godt.

Men hvis du bor i udlandet, kan du ikke bare sådan tilgå Tv2 Play, istedet skal du snyde dem lidt. For de går nemlig ind og kigger på din IP, og ser om du er i Danmark på den måde. Her kan du nemt snyde dem, for ved hjælp af et program som hedder Hide My Ass kan du nemt få et Dansk IP lige meget hvor du sidder i verden.

Alt du skal gøre er blot at du skal betale for 1 månedes adgang til Hide My Ass, hente programmet og installere det. Når du så har installeret det åbner du det bare, og nu skal du blot tilslutte dig til en af deres Danske servere. Dette er ganske sikkert og de går ikke ind og gemmer din trafik eller noget som helst. Hide My Ass kommer fra et Engelsk firma så du kan rolig bruge det.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Hvis du gerne vil se lidt mere om Hide My Ass, så har jeg også lavet en anmeldelse af det, som du finder her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Hvem vinder Voice Sæson 2

Det er måske lidt tideligt og snakke om hvem der vinder, men hvem tror du vinder ? Skriv det gerne i kommentaren nedenunder.

Forresten så er der kommet en ny dommer iår, som hedder Xander Linnet, og den skarpe læser vil nok genkender efternavnet inden for Musik. Den er god nok, han er søn af Anne Linnet.2

 

Se Paradise Hotel Reunion 2012 Online

Viaplay
Så er det blevet tid til Paradise Hotel Reunion, og her en guide til hvordan du kan se det.

Se Paradise Hotel Reunion i Danmark

Hvis du bor i Danmark, er der er par løsninger. Enten skal du købe en parabol med adgang til Viasat eller bruger nogle af de andre service som giver adgang til Viasat sådan TDC KabelTv.

Men du kan også se det hele på nettet nemlig ved hjælp af Viaplay. Viaplay er Viasats online kanal hvor de viser alt det som de også viser i fjernsynet, bare meget billigere. Du kan endda se episoderne på viaplay før de vises i fjernsynet, så der er masser af fordele ved Viaplay. Du kan også se dem efter de har været sendt, hvis du f.eks. ikke lige er hjemme når det sendes.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Se Paradise Hotel Reunion fra udlandet

Hvis du bor i udlandet, kan det nogle stedet hvis stadig være muligt med en parabol, men med disse internet tider er der ingen grund til dette. Viaplay giver dig nemlig adgang, du kræver det lidt ekstra. For Viaplay har valgt at lukke ned for alle udenlanske ip’er, men dette er ikke noget problem.

Du skal blot have adgang til en VPN i Danmark, og dette kan du få igennem en service som Hide My Ass. Læs min evt anmeldelse af HMA

Her har du lige en hurtig gennemgang af hvad det er du skal gøre.

 1. Gå ind på Hide My Ass hjemme: http://hidemyass.com
 2. Klik på VPN Pro
 3. Her skal du så vælge om du vil have 1 måned, 6 måneder eller 1 år. Det bliver naturligvis billigere per jo længere tid du binder dig for.
 4. Herefter vil du modtage en email, med login oplysninger
 5. Så nu skal du logge ind og downloade deres software
 6. Når du har hentet softwaren skal du blot installere dette ligesom et almindeligt program.
 7. Herefter kører ud HMA Pro
 8. Nu skal du blot tilslutte dig til en af Danmark Serverne.
 9. Når du nu gå ind på viaplay.dk så vil de ikke kunne se du sidder i udlandet, og du har nu adgang til alt på deres side, naturligvis efter du har betalt.

Husk at dette også virker til f.eks. dr.dk/nu

Hvad er Paradise Hotel Reunion

Reunion er 6 drenge og 6 piger fra de foregående sæsoner. Ellers er alt som det bliver, men dette er jo gavede gæster, så mon ikke at det bliver endnu mere specielt end det plejer at være ?

Her har du listen og drengene:

 • Drago, sæson 3
 • Daghan, sæson 7
 • Frederik, sæson 5
 • Nick, sæson 7
 • Türker, sæson 8
 • Julian, sæson 8

Listen over over pigerne:

 • Stina, sæson 6
 • Myriam og Daniela, sæson 2
 • Line, sæson 6 & 7
 • Susan K, sæson 4 & 6
 • Jeanette, sæson 8

Så held og lykke med denne specielle sæson af Paradise Hotel.

Se Tæsk en kendt online


Viaplay
Så er TV3 igen på banen med et nyt program, som hedder Tæsk en kendt. Det udspringer vel lidt i de her kendis fight som har været til mange af de sidste store bokse turneringer, men nu er det bare en kendis mod en almindelig dansker.

Som sagt er det TV3 som sender dette show, men du kan også sagtens se det selv om du ikke har tv3, for tv3 er helt med på bølgen og har nok en af Danmark beste online tjeneste nemlig Viaplay.

På Viaplay kan du se alle TV3 egne produktioner lige når du har lyst, og du kan endda se det før det bliver sendt nogle gang også. Hvis du vælger det største abbonoment de har, så kan du se alt Dansk TV, masser af Serie, masser af Film, og live Sport. Altså dette koster kun 159 kr, så det må da siges at være billigt. Jeg er sikker på at dette er fremtiden, og om 2 år vil du kunne vælge lige præcis hvad det er du gerne vil se på nettet.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Huske at Viaplay også er en af stederne hvor du kan se F1.

Se Divaer i Junglen 2012 online


ViaplaySå er TV3 klar med endnu et nyt reality program kaldet Divaer i Junglen. Og det er med en masse kendte mennesker, men først lige til hvordan vi kan se det. Hvis du ikke har TV3, så bare rolig du kan stadig se det online, og faktisk så vidt jeg kan se kan du få 30 dages gratis adgang til Viaplay lige nu, som er dem som viser det.

Så smut over på Viaplay: http://viaplay.dk

Men vent lige lidt, der er lidt mere. For hvis du ikke bor i Danmark men gerne vil se det alligevel, så har jeg da også en guide til hvordan du ser Viaplay i udlandet.

Divaer

Da dette er første sæson af Divaer i Junglen har de naturligvis sørget for at få et stjerne spækket hold, og selvfølgelig med den størst TV3 stjener vært Jacob Kjeldbjerg. Her har du lige en liste og alle de først divaer:

Amalie Szigethy (Paradise Hotel, Amalies Verden)

 1. Gustav Salinas (For lækker til love)
 2. Irina Babenko (Fristet)
 3. Jessica Sky (Danmark om natten)
 4. Maria Hylleberg de Pineda (Sommer i Sunny Beach)
 5. Samanta Stojkovic (Paradise Hotel)
 6. Sofie Terkildsen (Fristet)
 7. Susan K (Paradise Hotel)
 8. Sy Lee (Fristet)
 9. Tammie Bergholdt (Paradise Hotel, Paradise tur-retur)

Sikke en liste hva… Især hvis du er stor fan af Paradise Hotel.

Se Top Gear Sæson 18 online

Så er 18 Sæson eller series som de har valgt at kalde det igen begyndt ovre på BBC. Jeg tror ikke at Top Gear kræver den helt store introduction, da jeg går ud fra at alle som er kommet hen på denne side godt ved hvad det går ud, men er mere interseret i hvordan de kan se den nye sæson. For hvis man vil se den i Danmark, går jeg ud fra vi er nød til at vente lidt endnu, derfor har jeg en guide til hvordan du kommer igang med at se det med det samme.

Top Gear Sæson 18 online

BBC som er firmaet bag Top Gear viser faktisk alt de sender i TV på nettet også. Så dette kan vi bestemt udnytte selvom vi sidder i Danmark, ja sågar uden for Danmark. Vi skal nemlig bare have adgang til en VPN i England. For når vi er tilsluttet til en VPN i England, vil altså vores net trafik gå igennem denne server, og derfor vil BBC tro at vi sidder i England, og så er det hele frit tilgænglig og Gratis.

Så derfor vil jeg anbefale dig at du skal tilmelde dig VPN servicen Overplay, for de har nogle utrolige hurtige server specielt i England. Det koster kun 9.95$ i måneden at være medlem, og så har du endda også adgang til servere i resten af Verden såsom USA, eller Danmark hvis du er på ferie og gerne vil se DR i udlandet.

Så gå over på Overplay’s hjemmeside: http://overplay.net og tilmeld dig, download programmet, installere det og tilslut en UK server. Så nemt er det, og så går du bare ind på BBCs iPlayer, og så er du klar til at se Top Gear Sæson 18

Link til Top Gear på iPlayer: Top Gear Sæson 18

Se Paradise Hotel 2012 Online

ViaplaySå kører Paradise Hotel igen på TV3, og det må siges at være et kæmpe hit i Danmark. Det var faktisk først lavet i USA tilbage i 2003, men den danske version har virkelig taget Danmark med storm, og er et stort samtale emne. Da det er TV3 som viser det er da jo desværre ikke alle der kan se det da de måske ikke har det i deres TV pakke, men det behøves du faktisk slet ikke. For TV3 har også en online portal ligesom TV2 og deres Sputnik hvor du kan se det hele. Ja du kan sågar se nye afsnit før de bliver vist på TV3.

Viaplay

Så hvis du er stor fan af TV3 programmer og gerne vil se dem når du har lyst til så syntes jeg du skulle smutte over på Viaplay og give det en prøve. De kører tit med at man kan prøve det gratis det første stykke tid og herefter skal du så vælge hvilken pakke du gerne vil have. Find viaplay her: http://viaplay.dk Sidder du i udlandet og også gerne vil se viaplay, så prøv at se dette link: Se Viaplay i udlandet. Jeg vil lige gøre opmærksom på at hvis du gerne vil se forpremiere på Paradise Hotel, så skal du have adgang til den pakke som hedder TV + Film da TV pakken desværre ikke ser ud til at give adgang til det. Men hvis du har det fint med at se Paradise Hotel efter det har været vist på TV3, jamen så kan du bare vælge TV pakken som kun koster 69 kr i måneden. Læg dog lige mærke til hvor mange film du får adgang til for kun 30 kr mere i måneden, og tænk så lige over hvad det koster at gå ned til din lokale Video forhandler og leje en film.

Se X Factor 2012 Online

X Factor 2012Så er det igen blevet tid til en af de største underholdning programmer på dansk TV. Hvis du bor i Danmark ved du naturligvis godt hvordan du kan se det, for du kan se det både gratis i dit fjernsyn, og på nettet. Men bor du uden for Danmark, vil sikker blive glad for denne guide.

Se X Factor 2012 Online

For at du kan se Live DR er du nød til at sidder i Danmark, men her har du en guide til hvordan du snyder lidt. For jeg går naturligvis ud fra at du bare er på ferie men stadig betaler licens.

Du skal bruge det som hedder en VPN som tilslutter sig en server i Danmark, for så tror DRs hjemmeside nemlig at du sidder i Danmark, selvom du kan sidde hvor som helst på hele jorden, du skal naturligvis bare have internet. Jeg mener at den bedste VPN løsning man kan få er hos et firma i England som hedder Overplay, og her er en hurtig nem guide til hvordan du sætte det op:

 1. Først skal du gå over på overplays hjemmeside, følg linket: http://overplay.net
 2. Tryk derefter på den blå knap i højre hjørne: New Account
 3. Udfyld herefter de få information som de beder om, og tryk på videre
 4. Herefter vil du så modtage en mail, hvor du lige skal bekræfte din email. Det gør du ved bare at klikke på linket i mailen.
 5. Så vil du komme ind på Overplay side igen via linket, og så trykke du bare på: proceed to your account area
 6. Nu kommer du så til en side, hvor du skal til at betale. Overplay er gratis hvis du bare vil bruge det til at se Amerikansk TV, men hvis du skal bruge det til dansk er du nød til at betale. Men det er kun sølle $9.95 i måneden, eller du kan betale 3 måneder med det samme for kun $27.95. Vælg den løsning som passer bedst til dig og klik: Buy Now
 7. Når du har aflsluttet betalings processen, er du så klar til at hente og installere Overplay.
 8. Hvis du bruger MAC, så se her: Sådan installere du overplay på MAC
 9. Hvis du bruger Windows så se her: Sådan installere du overplay på Windows
 10. Til sidst skal du bare tilslutte en server i Danmark
 11. Så er du klar til at gå ind på DRs hjemmeside og se Live DR: http://dr.dk/nu

Nogle bliver måske lidt overvældet over alle de steps, men det er slet ikke så slemt, og det er kun første gang. Jeg vil tror at du kan installere det på 10 min, og fremover er det bare et spørgsmål om at trykke connect og så kører det.

Hvem vinder X Factor 2012 ?

De sidste 4 år har følgende vundet: Sarah, Thomas, Linda & Martin. Hvem tror du der vinder i år ? Skal vi endelig have en gruppe til at vinde ?

Skriv gerne i kommentaren hvem du tror vinder.

Se If I Can Dream

Jeg tror de fleste kan huske da Big Brother for første gang blev sendt for mange år siden. Det var en kæmpe success hvor man kunne logge ind og se hvad gæsterne i huset lavede hele tiden. Efterfølgende er der lavet mange andre versioner af dette koncept, og serien jeg vil skrive om idag er endnu et af slagsen.

Serien hedder If I can Dream, og det er lidt ala Big Brother. Man har taget et hus of smidt 52 kameraer ind i det, og så har man fundet nogle deltager til at bo i dette hus. Det var alle kunstner: Sangler, maler osv. Modsat Big Brother går det ud på at deltager skal forlader huset. Man følger dem i huset, men deres store opgave er at finde et job, og få råd til deres eget hus.Så der er ingen store penge præmier, ingen stemme ud eller noget.

Programmet blev lavet tilbage i 2010 af 19 Entertainment og på det tidspunkt kunne man følge dem live, men der blev også lavet 32 episoder af showet, som nu ligger tilgænglig på HULU.

Så hvis du kunne tænke dig at se showet, så læs her hvordan du kan se: Hulu fra Danmark

Find showet her: http://www.hulu.com/if-i-can-dream

Sådan ser du Borgen Online

Så er 2. sæson af borgen startet på DR, og mens alle i Danmark sagtens kan se det, da DR jo stadig er ganske gratis at se. Er der sikkert en masser udenlansk Dansker som gerne vil se DR i Udlandet.

Lad mig starte med ud med at sige at jeg tror alle i udlandet, kan gå ind på http://dr.dk/nu og se alle foregående afsnit af Borgen, i hvert for den her sæson uden problemer. Men hvis du er i Udlandet og så har prøvet at gå ind og se Live DR, har du sikkert set at det kan du ikke. Det er der en ganske god grund til, og det er fordi at DR ikke har rettigheder til at sende alt til hele verden, men kun har til Danmark. I hvert fald til det som ikke er deres eget indhold.

Sådan ser du Borgen Online

Så hvis du gerne vil se borgen live, og ja sådan set alle DR programmer online, så er du nød til at have adgang til en server i Danmark. Sådan en har Overplay, og det koster kun 9.95$ i måneden.

I stedet for at skrive en hel nu guide, sådan jeg du skal prøve at læse den guide jeg allerede har lavet til hvordan du ser: DR i Udlandet

Håber at dette hjalp dig til at komme til at se Borgen Søndag aften.