Hide My Ass VPN Pro anmeldelse

Hvis du har læst denne blog før, du ved, hvad det handler om. Men for nye læsere, hvad jeg forsøger at gøre her er at bruge VPN-forbindelser til at se alle slags live sport, live-begivenheder og tv-indhold online. Måske har du hørt om nogle af de store spillere på det online markedet som Hulu og Netflix, og ønsker at få adgang til dem, men bor uden for USA. Då er dette helt sikkert stedet at være.Her på siden viser jeg dig nemlig hvordan du får adgang til disse steder. Det du skal bruger er blot en VPN-forbindelse, og det får du enten ved at kende en masser folk som har disse servere, eller ved at købe adgang til en service som har disser servere i hele version. Tidligere har jeg altid brugt Overplay og har været rigtig glade for dem, men siden de ikke er så store, er de på det sidste begyndt at blive banned på nogle steder. Blandt andet har jeg hørt folk som havde problemer med TV2 Sputnik. Så nu er jeg gået ud og prøve at finde en endnu bedre service, og her er jeg nået frem til en af de største på market nemlig Hide My Ass.De er kæmpe store og udvider hele tiden. Prøv blot at se dette billede fra deres hjemmeside.

Software

Det jeg virkelig godt kunne lidt ved Overplay var deres virkelig simple software. Det gjorde nemlig at jeg nemt kunne anbefale det til andre da det var utrolig nemt at bruge. Så jeg var lidt bange for at Hide My Ass software ville bliver lidt for kompliceret til den almindelig bruger. Det syntes jeg dog slet ikke det er, for lige når du start programmet op kommer du til en side hvor du blot skal taste brugernavn og password, og så er du klar til at lave en quick connect. Hvis du gerne vil kunne lidt mere advanceret, så er der også masser af det. Så jeg syntes at Hide My Ass er et rigtig godt kompromi mellem nybegynder og lidt mere advanceret. Blandt kan du lave nogle rigtig gode server test osv inden du connecter.

Jeg har her lavet en video, hvor går igennem programmet til dig:

En ting jeg ikke nævner i videoen er, at hvis du forsøger at oprette forbindelse til en server i en by, hvor der er flere server. Så teste den rent faktisk flere af serverne, og hvis den server du forsøger at connecte til er mere end 50% loaded anbefaler den dig en af de andre severe. Dette syntes jeg er rigtig smart, for så sikre man sig at man har den hurtigste forbindelse.

Pris

Jeg kan huske første gang hvor jeg kiggede på Hide My Ass var det prisen som gjorde at jeg ikke valgte dem. Men jeg er sikker på de har ændret i dette, så nu er er det ubegrænset servere skift og ubegrænset traffik. Hvis du køber adgang på en månedlig basis, så er det godt nok lige lidt dyre end Overplay, men det er ikke mere en 10-15 kr. Hvis du derimod køber 6 måneder eller mere så ligner priserne faktisk hinaden. Det bliver endda billigere end overplay hvis du køber 12 måneder.

Hide My Ass VPN Pro Anmeldelse1 måned – 11,52 USD

6 måneder – 50,66 USD (1 måned – 8,44 USD)

12 Måneder – 78,66 USD (1 måned 6,55 USD)

Nogle mærkelige priser, men det virker for mig.

Hastighed

Jeg har brugt det i et stykke tid nu, og jeg elsker farten. Der var intet galt med den hastighed Overplay havde, men den hastighed Hide My Ass har er absolut samme hvis ikke hurtigere. Alle de servere jeg har prøvet har været super hurtigt.

Pålidelighed

Ingen problemer her, jeg har altid kunne tilgå serverne

Servere

Som jeg sagde i begyndningen så udvider de deres servere hele tiden. Lige nu er de 42 lande, 234 VPN server og mere end 26500 ip’er. Se det er en service som er svær at blokere for.

Support

Hide My Ass har e-mail support, live chat og et forum. Så det er muligt at få support hurtigt og nemt, så igen top score her.

Konklusion

Der er en grund til Hide My Ass VPN Pro altid har været kendt som en af ​​de førende på markedet. Dette er et godt produkt i alle aspekter, og det er anbefalelsesværdig. Jeg elskede virkelig det hele.

Så hvis du er på udkig efter en ny VPN-tjeneste lan jeg virkelig anbefale dig at prøve Hide My Ass.

Hide My Ass

Se Bloomberg Online

BloombergBloomberg er nok den bedste kanal indenfor business. De kører 24 times i døgnet, med alt nyt omkring business. Mens det godt er fra USA så sender de faktisk gratis til hele verden via deres hjemmeside.

Du skal bare gå ind på:

http://www.bloomberg.com/tv/

Herefter kan du så vælge at gå vidre ind på USA, Europa eller Asia alt efter hvor i verden du befinder dig.

Bloomberg Shows

Ikke nok med at Bloomberg sender nyheder 24 timer i døgnet, så sender de også en masse gode shows i løbet af dagen. Disse ligger også tilgængligt online, sådan du kan se dem når du har lyst. Her er nogle af de shows som jeg har set og kan anbefale:

1. Bloomberg Game Changers

I skrivende stund har de lavet en biografi på 7 store personligheder, som virkelig har været med til at ændre verden. F.eks. har de personer som Richard Brandson og Mark Zuckerberg. Begge må jo siges at have været 2 store game changers.

Find det her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/game-changers/

2. TechStarts

Dette er et reality show hvor de igennem 6 afsnit følger nogle forskellige startups som alle bliver placeret i samme kontor og derefter får nogle mentor. Så gælder det altså bare om for dem at vise at de kan konvertere deres Startup fra Ide til et færdig produkt.

Find det her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/techstars/

3. Risk Takers

Lige ala Game Changers har de her fundet nogle af de folk som virkelig har taget springet og taget risiko og virkelig fået noget ud af det.

Find det her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/risk-takers/

Find resten af Bloomberg shows her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/