Sådan Ser du DK4 i udlandet

DK4 har altid i min verden været en lidt mærkelig kanal. Jeg har altid undret mig over hvordan den har kunne blive ved med at køre rundt. Ikke destro mindre har den altså blevet sendt i mange år nu, og jeg tror at næsten alt af deres indhold er noget de selv har produceret eller i hvert fald har rettighederne til. Alle disse programmer har de valgt at man kan få lov til at se on demand på deres hjemmeside, altså online.

Sådan som jeg ser det kræver dette dog 3 ting.

  1. At man har en Windows maskine, eller nogle special programmer på sin Mac
  2. At man er medlem, koster kun 299kr for 1 år
  3. At man har dansk ip

De 2 først er nok ikke det store problem for de fleste, men hvad gør man når man nu sidder i udlandet og gerne vil se deres indhold alligevel ? Man anskaffer sig en VPN som har en dansk server. Her vil jeg klart anbefale det program som hedder overplay, det koster kun 9.95$ i måneden og giver adgang til alt hvad jeg viser her på siden.

På DK4 får du adgang til Live streamer (tror jeg måske er gratis alligevel), og mere en 7000 programmer, plus NBA.

Du finder DK4 her: www.dk4.dk

Læse mere om Overplay neden under.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *