Se Formel 1 online – F1

Så starte F1 sæsonen snart op igen, og der er ingen tvilv om at det for rigtig meget opmærksomhed i Danmark iår når nu Kevin Magnussen er med. Jeg følger selv alle løbene, og vil her komme med et overblik over hvad der er af muligheder.

Kanaler som viser Formel 1

Danmark – TV3 Plus

I Danmark er det TV3+ som har æren af at sende Formel 1. Her er det naturligvis danske værter som står for at holde os underholdet. Men mange af dem er altså ikke til at holde ud til at hører på. Dels ved det ikke nok om det de snakker om, og så tror jeg også at det KUN vil komme til at handle om Kevin iår. Det er jo fedt nok vi har dansker i F1 og jeg vil da også rigtig gerne hører meget om ham, men vi skal også lige huske de andre verdens klasse kører vi har.

England – Sky & BBC

I England har de 2 kanaler som viser Formel 1, og det er henholdvis Sky Sport og BBC. BBC har dog ikke alle løbende.

Sky Sport

Jeg foretrækker at se alt mit F1 fra Sky da deres dækning er super professionel og de kommer bare meget tættere på kørende. De har altid mindst 1 times optakt op til løbende hvor de altså går rundt live nede blande teamsene på pitten og har interview med direktøre og kører.

De har også et meget professionelt hold som næsten alle har gennemført masser af sæsoner i F1 og endda vundet det hele. Og under løbet ved det altså hvad de snakker om. Også efter løbet er de på pletten og klar med friske interviews, så alt i alt en meget bedre dækning end hvad jeg har set her fra Danmark.

BBC (Gratis)

BBC er også rigtig gode, dog har de kun tilladelse til at vise 9 fulde løb i løbet af en sæson, men ellers er der dækning på højde med Sky. De viser dog sammendrag af alle løbende og har også et hold med til hvert løb, og så det fede ved det hele er at BBC er gratis ligesom vi kender det fra DR.

Man kan se her hvilke fulde løb der vises iår: http://www.bbc.com/sport/0/formula1/25458397

Tyskland – RTL

Tyskland har ligesom England også et team som er med til hver løb og er også nede ved pitten osv. Men da jeg ikke forstår tysk er det ikke noget jeg bruger, jeg ved dog blot at det ser ud til at deres dækning er ligesom de engelske.

Udnyt de gratis muligheder

Nu tænker du nok allerede hvordan jeg ser F1 på engelsk TV, og det gør jeg ved hjælp af det man kalder en VPN. Det lyder allerede meget teknisk men det er det slet ikke. For jeg bruger en service der hedder Hide My Ass som gør det utrolig nemt, det eneste man skal gøre efter man har købt det er at hente deres software og installere det og så er man kørende.

Så logger man bare ind på f.eks. en Engelsk server hvis det er Engelsk TV man vil se og så går man over på BBC og begynder og se enten live eller tidligere programmer, se lidt mere om det her:

Se BBC med Overplay

I den artikel nævner jeg godt nok Overplay, men jeg er siden hen skiftet til Hide My Ass.

Formel 1 2014 sæsonen

2014 tegner til at bliver en vildt fed sæson pga af ny motor regler og andre små regler. Vinter testen har måske vist at Mercedes motor står stærkest, men man må altså ikke glemme holdet hos Red Bull, de har vist de sidste 4 år at de er i toppen, så det bliver spænende hvad de kan trække op af hatten.

Men det er jo i det hele taget det som er spænde med F1 og hvordan det hele tiden ændre sig, for 5 år siden var det jo pludselig det “lille” team Brawn som stod med mesterskabet. Det var der vist ingen som havde spået inden sæsonen gik igang.

Iår har vi så en Dansker med igen, og jeg håber virkelig at det lykkes ham at slå sig fast i sporten. Jeg tror ikke vi kan forvente han bliver verdens mester iår, men hvis bare han kan vise stabilitet og give Button race til stregen så er det også nok. Man må jo huske på at i teamet har de typisk samme bil, hvor i mod på griden er bilerne forskellige også det er bare ikke altid at man er god nok i forhold til de andre teams.

Så nu sker der snart noget igen, og jeg er sikker på vi er mange som glæder os, og forhåbentlig kommer der en masse nye til og syntes at sporten er fed. Vi får nok aldrig et løb til Danmark med den nuværende struktur, men vi har da heldigvis løb som er tætte på.

God 2014 sæson !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *