Se Voice Sæson 2 (2012) online – Også fra udlandet

Så starte Voice igen, og det skal blive spændende at følge. De fleste ved jo nok godt at det sendes på TV2, men siden sidste gang er TV2 jo blevet en betaling kanal, så det er ikke sikkert at alle har adgang til Tv2 mere.

Det kan du få på 2 måder, enten skal du købe adgang gennem antennen, f.eks. ved hjælp af Boxer, eller også kan du tilgå Tv2 online via af deres online kanal. TV2 har nemlig opgraderet Sputnik til noget som de kalder Tv2 Play. Tv2 Play er et rigtig godt produkt, og det virker rigtig godt.

Men hvis du bor i udlandet, kan du ikke bare sådan tilgå Tv2 Play, istedet skal du snyde dem lidt. For de går nemlig ind og kigger på din IP, og ser om du er i Danmark på den måde. Her kan du nemt snyde dem, for ved hjælp af et program som hedder Hide My Ass kan du nemt få et Dansk IP lige meget hvor du sidder i verden.

Alt du skal gøre er blot at du skal betale for 1 månedes adgang til Hide My Ass, hente programmet og installere det. Når du så har installeret det åbner du det bare, og nu skal du blot tilslutte dig til en af deres Danske servere. Dette er ganske sikkert og de går ikke ind og gemmer din trafik eller noget som helst. Hide My Ass kommer fra et Engelsk firma så du kan rolig bruge det.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Hvis du gerne vil se lidt mere om Hide My Ass, så har jeg også lavet en anmeldelse af det, som du finder her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Hvem vinder Voice Sæson 2

Det er måske lidt tideligt og snakke om hvem der vinder, men hvem tror du vinder ? Skriv det gerne i kommentaren nedenunder.

Forresten så er der kommet en ny dommer iår, som hedder Xander Linnet, og den skarpe læser vil nok genkender efternavnet inden for Musik. Den er god nok, han er søn af Anne Linnet.2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *