Sådan ser du F1 Monza 2012

Så er det blevet tid til Monza, og desværre bliver det ikke sendt på min ynglings kanal BBC, så som dansker har en anden mulighed nemlig Viaplay.

Se F1 på Viaplay

I Danmark sendes F1 på TV3+ som er en del af Viasat. Mange har sikkert ikke adgang til denne kanal da det koster en masse penge hvis man vil have adgang til en masse kanaler. Men heldigvis er internet nu om dage blevet så hurtigt at alt kan streames, og derved kan man få adgang til mange kanaler billigere end man kan på den tradionale måde.

Så du kan gå ind på hjemmesiden http://viaplay.dk og her kan du få adgang til rigtig meget af det indhold som Viasat normal sender til dig via deres almindelig kanaler. En af disse ting er naturligvis Live F1. Det koster dog lidt penge, men det er altså ikke lige så dyrt som at have et års abonnoment hos Viasat.

OG, hvis du bor uden for Danmark kan du stadig få adgang til dette ved hjælp af et program som hedder Hide My Ass. Men istedet for at gentage mig selv, så kan du følge linket her til at se hvordan du gør det: http://primarc.dk/1481-se-viaplay-udlandet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *