Se Abu Dhabi F1 2012 Online

Så er det blevet tid til Abu Dhabi 2012, og det må siges at det er spændende i mesterskabet iår. Vettel fører jo godt nok, men sidste år røg han ud i netop lige dette løb. Hvis dette sker iår, kan Alonso hurtigt overtage hans første plads.

Se F1 på BBC

Hver gang jeg snakker med nogle som interesere sig for F1 fortælle jeg dem altid om hvorfor jeg foretrækker at se F1 på netop BBC. Fordi at de har ansat folk som ved hvad de snakker om. F.eks. er tidligere Redbull kører David Coulthard en del af teamet, og tidligere Team ejer Eddy Jordan. Som blandt andet har haft folk som Michael Schumacher på hans hold.

Den eneste hage der er ved BBC er at man skal have et Engelsk IP, men det er altså super nemt, selv for dem der ikke er IT speciallister. Det eneste du skal hente er et program som hedder Hide My Ass og så installere det. Det koster godt nok lidt penge, men det gøre TV3 jo også 😉

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Når du har hentet og installeret programmet skal du så bare connecte til en Engelsk server og du er nu klar til at gå over på BBC hjemmeside og se F1 Online.

Find Live BBC her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Se F1 på Viaplay

Alternativt er der også Viaplay som er dansk, men koster en del mere at bruge.

Find min guide om Viaplay her: http://primarc.dk/1481-se-viaplay-udlandet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *