Se USA Network Online

USA Network er en af de større kabel tv udbyder i USA, og de har ligesom mange af de andre udbyder i USA valgt at lave en en online portal hvor man kan se mange af deres serier. Men heldigvis er det ikke ligesom i Danmark hvor man både skal se reklamer og betale for det. Her skal du blot se lidt reklamer en gang imellem men så er det også gratis.

Du skal dog være opmærksom på at som standard så kan du ikke tilgå det hvis du sidder i Danmark, men et er også derfor jeg har lavet dette indlæg, for det kan sagtens lade sig gøre med lidt tricks. Trickset er blot at du skal have adgang til VPN server i USA, og dette findes hos rigtig mange VPN udbydere, dog vil jeg anbefale den service som hedder Hide My Ass. De er blandt de størst på VPN market, og har rigtig mange servere og deres servere er hurtigere og aldrig overfyldt.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så du skal egentlig bare gå over på deres hjemmeside og så gå ind under Pro VPN. Tilmelde dig til den service og så downloade deres program. Herefter skal du åbne programmet og tislutte en server i USA. Nu er du klar og USA Netwok vil ikke længere kunne se at du ikke sidder i USA.

Hvis du vil læse lidt mere om Hide My Ass, så har jeg lavet en anmeldelse.

Find USA Network her: http://www.usanetwork.com/

Serie på USA Network

Her har du lige en lille list over nogle af de bedre serier som findes online på deres side:

 • White Collar
 • Covert Affairs
 • In Plain Sight
 • Royal Pains
 • Fairly Legal
 • Psych
 • Suits

se myLifeTime online

MyLifetime har et k;mpe bibliotek af online videoer, så kan jeg forstå hvorfor folk gerne vil have adgang til dette. Derfor har jeg lavet en guide til hvordan du kommer igang med at se dette uden for USA.

Se myLifeTime Online

Se mylifetime online

Vi er nødt til at lade som om vi egentlig sidder i USA . Dette gøres ved hjælp af en VPN-server, og bare rolig du behøver ikke at vide hvad det er.

Overplay vil tage sig af alle de vanskelige ting. Så du skal bare gå over til Overplay’s hjemmeisde, tilmelde dig og downloade deres program.

Find Overplay her: http://overplay.net

Så når du har Overplay programmet så kan du bare oprette forbindelse til nogen af ​​de amerikanske servere, så når du er tilsluttet vil alle dine data går gennem deres server, og så ligner det faktisk at du sidder i USA.
Prøv at åbne denne hjemmeside, så du kan se hvad en hjemmeside vil se: http://www.ip-adress.com/

Så nu kan du bare gå over til myLifeTime og begynde at se nogle af alle de fantastiske indhold de har.

Find deres video sektion her: http://www.mylifetime.com/video

myLifeTime

Hvis du kan lide reality-tv, så er dette helt sikkert et netværk for dig. De har så mange forskellige shows i reality tv-genren, at det er næsten vanvittigt.

Se PBS Online

Se PBS OnlineSå du vil gerne se PBS Online ? Men du bor ikke i USA ? Godt, for jeg har et råd til dig så. For du bor sikkert i Danmark, men ved at de har rigtig mange fede ting over i USA, såsom HULU, Netflix osv. Jeg har et trick til dig hvordan du kan se de ting.

Se PBS Online

For at du kan se PBS er du nødt til at snyde hjemmesiden lidt, sådan det ligner at du er i USA. Dette kan gøre med en VPN server, og allerede nu lyder det måske lidt kompliceret, men bare roligt, det er nemt nok. Du skal nemlig bare tilmelde dig en service som hedder Overplay. Herefter skal du bare downloade deres program og så sørger de for resten. De har VPN servere i mere end 50 lande, og når du tilslutter dig til en af de lande, så ligner det at du sidder i det land.

Find Overplay her: http://overplay.net

Så når du har programmet så tilslutter du dig bare til en USA server, herefter sørger programmet for at finde den hurtigste server til dig i USA, og herefter ligner det at du sidder i USA. Det er da nemt er det ikke ?

Så nu kan du bare gå over til PBS hjemmeside, og nu kan du se alt det gratis indhold, de har online.

Find PBS Video sektion her: http://video.pbs.org/

Hvad er PBS

PBS er en forkortelse af Public Broadcast Service, og det er en non-profit virksomhed. Så det er rigtig godt for os, det betyder, at de fleste af deres indhold er til rådighed gratis. Hvis du forsøger at gå til deres hjemmeside og se derefter under deres programmer, så vil du hurtigt se, at det er meget!

Når du er kommet igang, kan du jo passende skrive i kommentarene hvilket show du syntes er bedst ?

Se Acacia Fitness Online

Acacia Fitness er en række fitness programmer. Altså nogle af de her hvor de viser dig i fjernsynet hvad du skal gøre, og så er det ellers bare at følge med. Så hvis du gerne vil igang med en kur, er dette helt sikkert noget for dig.

De har bla følgende programmer online lige nu:

 • Dance and Be Fit
 • Get Fit, Stay Fit
 • Yoga for Everyone

Så hvis en af overstående programmer er noget for dig, er jeg sikker på at du kan bruge det her tip. For mens Acacia Fitness i har deres egen kanal nogle steder, så ligger det hele frit tilgængeligt hos Hulu.

Hvis du ikke har hørt om Hulu før så er det en genial tjeneste de har i USA hvor rigtig meget af det som bliver sendt i fjernsynet ligger frit tilgængelig online. Dog er dette kun for Amerikaner. Jeg går ud fra at du ikke bor i USA siden du er landet på denne side, så jeg har et tip til dig

Se HULU uden for USA

Du skal blot have adgang til det som hedder en VPN i USA, så tror Hulu serveren nemlig at du sidder i USA, og så har du frit adgang til alt hvad der ligger på Hulu, i hvert fald alt som er gratis.

Så hvis du gerne vil vide mere omkring dette, vil jeg anbefale dig at følge dette link:

Se Hulu i Danmark

Se Aardman TV online

aardmanAardman er nok mest kendt i Danmark for Tegnefilm successen Flugten fra Hønsegården eller Wallace & Gromit. Men de har faktisk også lavet mange andre TV serier.Her er blot nogle af dem:

Aardman har godt nok ikke deres egen TV kanal, da de blot er et studio som producere indhold til andres kanaler. Godt nok er det et Engelsk Firma, men du kan faktisk komme til at se alle overstånde serier fra USA. For de ligger nemlig online på Hulu.

Du kan godt nok ikke sådan lige se Hulu fra Danmark, da det er lukket land for alle uden for USA, men jeg har et godt tip til dig, sådan du kan komme igang med at se det. Istedet for at skrive en ny lang guide, vil jeg bare give det linket til den jeg har skrevet før. Men det er ganske nemt og kræver blot adgang til Overplay, som faktisk er gratis til 1 server i USA, dog vil jeg anbefale at betale de 9.95 USD for det.

Find guide til Hulu her: Se Hulu fra Danmark

Se A&E Online

A&E, hvad er det nu ? Jeg det vidste jeg faktisk hellere ikke lige til at starte med, men hvis jeg så viser den denne liste:

 • American Hoggers
 • Billy the Exterminator
 • Cold Case Files
 • Confessions of a Matchmaker
 • Crime 360
 • Dog the Bounty Hunter
 • Find & Design
 • The First 48
 • Fix This Yard

Ja, så har du måske en bedre ide om hvad A&E. Det er nemlig et amerikansk netværk, som laver rigtig mange Tv Serier, ja de laver faktisk utrolig mange kendte serier også.

Sådan ser du A&E Online

Hvis du bor i USA, så behøves du ikke læser mere, men det tror jeg nu ikke du gør. Så jeg har et tip til hvordan du kommer til at se nogle af de serier jeg viser ovenover, plus mange flere. De fleste af tv udbyderne lukker ned for IP’er som ikke er fra det land som de kun vil sende til, så hvis du gerne vil se deres indhold er du nød til at snyde dem lidt. Altså du har brug for at have en IP fra det land, det kan du få via Overplay, som er en VPN tjeneste. De har server i masser af lande i hele verden, og det koster kun 9.95$ i måneden, hvilket må siges at være billigt når man tænker på hvad man får ud af det.

Så det er egentlig så simpelt som dette:

 • Opret konto hos overplay
 • Download
 • Installere
 • Tilslut til USA

Og så er du klar til at se A&E, du finder overplay her: http://overplay.net

Et lille ekstra tip, er at du faktisk kan se mange af A&E serier på Hulu. Så nu når du alligevel er tilsluttet til en USA server, kan du ligeså godt gå over på Hulu os se serierne, du finder dem her: http://www.hulu.com/network/a%26e?sort=name

Vil du hellere se dem på A&E egen hjemmeside finde du deres hjemmeside her: http://www.aetv.com/

Se 4Kids TV Online

Her har du en guide til hvordan dine børn kommer til at se noget børne tv online, måske mens i er på ferie og ikke lige har et fjernsyn men kun en computer med.

Mens man på 4kids.tv hjemmeside sagtens kan gå ind og se en masser video osv, så kan man ikke se hele episoder af deres shows. 4kids.tv er en del af 4kids entertainment. Netop 4kids entertainment har en online station hos hulu, hvor du bla kan se følgende:

 • Chaotic
 • Dinosaur King
 • Sonic X
 • Tai Chi Chasers
 • Viva Pinata
 • Yu-Gi-Oh!
 • Yu-Gi-Oh! 5D’s
 • Yu-Gi-Oh! GX
 • Yu-Gi-Oh! Zexal
Som sagt kan du se alt dette på Hulu, så hvis du gerne vil lære hvordan, så følg denne guide: Se Hulu i Danmark
Du finder serierne her: 4Kids.tv Hulu

Sådan ser du Netflix

Mange har en ide om at man kun kan se Netflix i USA, og det er delvis også rigtig. Det er i hvert fald rigtig at man skal have en Amerikansk IP for at kunne se Netflix, men det kan man sagtens få i Danmark.

Det eneste det kræver er blot en VPN client og et abonnement hos en VPN udbyder. Her vil jeg klart anbefale den som hedder Overplay. Overplay koster kun 9.95$ i måneden og er utrolig hurtigt, og har adskellige server i USA.

Når du så har en VPN client er det bare et spørgsmål om at tilslutte sig til en Amerikansk server og nu har du så et Amerikansk IP og klar til at tilmelde dig Netflix.

Du skal bruge en Amerikansk adresse, men det er bare et spørgsmål om at finde en hvilken som helst adresse, så bare gå ind på google map, find en by, højre klik og tryk “Hvad er der her?”

Netflix vil også spørge til dit kredit kort, og her kan du sagtens bruge et Dansk kredit kort, de checker nemlig ikke om det er fra USA (Måske med vilje ?)

Så når du har været alt dette igennem er du klar til at se Netflix.

Denne guide er nok mest til hvis man vil se Netflix på sin Computer.

Find Netflix her: http://www.netflix.com/

 

Sådan ser du CBS

CBS er en af de store amerikanske netværk, og de er så flinke at de har valgt at ligge alle deres nye serie online, i hvert fald mindste det sidste afsnit. Det eneste de kræver til gengæld er at du ser på lidt reklamer. Jeg har selv lige testet ved at være logget ind på US WEST1 via overplay og det kørte rigtig fint. Den skulle lige buffe og så afspillede den ellers hele afsnittet uden problemer. CBS har bla følgende programmer:

 • The Big Bang Theory (En af mine ynglings)
 • CSI (Dem alle)
 • NCSI
 • Flashpoint
 • Hawaii Five-O (rimelig ny serie men jeg syntes godt om den)
 • How I met your mother (Også en af de bedre)

Så får fat i overplay, sådan du kan komme igang med at se CBS serier.

Find CBS her: http://www.cbs.com/

Sådan ser du TV.com

TV.com er et amerikansk site, som har en masse amerikanske gratis tv shows man kan se. Det er dog kun for amerikaner men det er ikke noget problem når man har Overplay. Med overplay kan du nemlig få et amerikansk ip og så tror TV.com at du sidder i USA og derved kan du få lov til at se alle deres shows. Såsom:

 • The Big Bang Theory
 • CSI
 • NCSI
 • Ugly Betty
 • Lost

Og mange mange flere. Så sørg for at du får fat i en kopi af overplay, de har en amerikansk server som er gratis at tilslutte til, men jeg vil dog anbefale dig at betale de 9.95$ det koster i måneden for at få adgang til samtlige af deres servere da det dels er hurtigere men også giver dig adgang til meget mere.

Find Tv.com her: http://tv.com