Se TV3 Play i udlandet

ViaplayDet gik egentlig først op for mig den anden dag, at TV3 har deres egen online portal hvor du kan se mange af deres programmer online, og faktisk ser det ud til at være ganske gratis. De fleste kender jo Viaplay hvor du kan finde de samme ting, plus en masse ekstra, men det koster også penge. TV3 Play er i skrivende stund ganske gratis at bruge.

Men hvis du er i udlandet, er det ikke tilgængelig for dig, da de har geoblocket alle computer som ikke surfer fra en danske IP. Dette kan vi dog sagtens komme uden om. For med hjælp fra programmet Hide My Ass, kan man tilslutte sig en masse computere i Danmark, og så ligner det at man surfer fra Danmark selvom man sidder i Frankrig, eller hvor end man nu er henne.

Hide My Ass er dog ikke gratis, men det koster kun 11.52 dollars i månede, hvilket jeg ikke syntes er meget. Du kan også få det billigere ved at tilmelde dig for flere måneder, men jeg syntes du skal starte med 1 månede i første omgang og se om det er noget for dig. Hvis du vil vide mere om programmet har jeg lavet en anmeldelse, hvor der blandt andet er en video gennemgang af produktet, find den her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så når du har hentet Hide My Ass er du klar til at kører det lige efter det er installeret. Herefter skal du blot tilslutte dig til en hvilken som helst Dansk server (dette er med i programmet og prisen), og nu kan du gå ind på TV3 Play hjemmeside. Så er det bare at læne sig tilbage og lade sig underholde for vildt mange timer.

Find TV3 Play her: http://tv3play.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *