Se TV2 Play i udlandet

Så er TV2 endelig kommet med en bedre løsninger i stedet for deres Sputnik. TV2 kunne sikkert se at de begyndt at midste afstand til DR NU og Viaplay, så derfor var de nødt til at gøre noget ved det. TV2 Sputnik var jo egentlig rigtig smart da det først kom ud, men jeg syntes desværre ikke de har udviklet sig i løbet af de sidste par år. Derfor er jeg rigtig glad for at se at de nu kommer med TV2 Play, som ser ud til at være mere moderne, og som eftersigende vil komme til at kunne kører på de fleste platforme.

Se TV2 play fra udlandet

Præcis som alle andre online video tjenester er TV2 Play også lukket for folk uden for Danmark. Dette er dog ikke noget problem, for nu om dage er det nemt at gøre sådan at det ser ud til at de computer surfer på nettet fra Danmark. Dette kan vi gøre med en tjeneste som Hide My Ass, hvis du vil vide mere om Hide My Ass kan du læse min anmeldelse af HMA VPN Pro.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Her har du en step by step guide til hvordan du kommer igang.

  1. Først skal du gå over på Hide My Ass hjemmeside, og så trykke på Pro VPN knappen i topppen.
  2. Dernæst skal du købe adgang, jo flere måneder du køber jo billigere er det. Du kan evt bare starte med at købe 1 måned og så opgradere senere
  3. Efter du har købt adgang får du nu et login brugernavn og password. Det skal du bruger for at logge ind på deres side
  4. Når du er logget ind skal du downloade deres software og installere dette.
  5. Når du har installeret det, skal du blot åbne programmet og så skal du tilslutte til en server i Danmark
  6. Når du er tilsluttet, så ligner det nu at du sidder i Danmark, og Tv2 Play vil også tro at du sidder i Danmark
  7. Så nu vil der ikke være nogle begræsninger.

Du skal naturligvis stadig betale for at se TV2 play da de desværre ikke kan holde stationen kørende med alle de reklamer de viser.

Find TV2 Play her: http://play.tv2.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *