Se F1 Brazil 2012 Online

Så er vi desværre nået til året sidste F1 løb. Men der er spænding til det sidste, godt nok er konstruktørnes mesterskab allerede afgjort. Men for mange af os seer er kørenes mesterskab meget mere interessant.

Se F1 på BBC

Jeg ser altid alle de udseendelse BBC har med Formel 1, da det klart er noget af det bedst der findes på market. BBC har folk som David Coulthard og Eddie Jordan til at hjælpe dem med at lave et fantastik show. Desværre har BBC kun haft rettighederne til 10 af året løb, men årets sidste løb i Brazil er en af dem.

For at du kan se BBC er man nødt til at snyde lidt, for BBC tillader kun folk i England at se deres online Live stream, præcis ligesom DR og TV2 i Danmark. Men det er utrolig nemt at omgå det. Alt du skal bruge er blot porgrammet Hide My Ass, ved hjælp af dette program kan du tilslutte dig til en server i England og nu ser det ud som om du surfer fra England, det samme kan du naturligvis gøre med USA så du kan se Amerikansk Netflix, Hulu osv.

Find programmet her: http://hidemyass.com

Dernæst skal du bare over på BBC online kanal og du er klar til at se Live online F1 fra Brazil:  http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Se F1 på Viaplay

En anden løsning er naturligvis også Danske Viaplay som også har sendt alle løbene iår, men det koster bare meget mere hvis du skal til at have en hel måneds abonnoment bare for at se dette sidste løb.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *