Sådan ser du TV2Sport online fra udlandet

TV2Sport har efterhånden fået stablet et rigtig godt web program på benene. De viser en masser sport fra den Danske scene, men er også begyndt at vise masser af udlands sport. Når man gerne vil vise sport fra udlandet, bliver man også nødt til at sætte begrænsninger op på hvem der kan se. Derfor har du nok oplevet at hvis du er i udlandet og gerne vil se TV2Sport, så kan du ikke tilgå det, og får bare besked på at du er i udlandet og de ikke har rettigheder til at se det.

Så du går hurtigt glip af:

  • Superligaen.
  • 1 Division Fodbold
  • Premier League
  • Rugby
  • Amerikansk Fodbold
  • Håndbold
Og mange af andre ting som de er begyndt at vise. Så læs videre her så vil jeg vise hvordan du kan se det.

Se TV2Sport fra udlandet

TV2Sport går ind og kigger på hvilken ip du har, og den vil vise en udlands ip hvis du ikke er i Danmark, og det er her vi kan snyde dem. For hvis du tilslutter dig til en VPN server i Danmark vil de ikke være i stand til at vide at du ikke sidder i Danmark og give dig adgang til indholdet.

Så jeg vil anbefale dig at få fat i den VPN service som hedder Overplay. Overplay er utrolig simpel at installere og fungere rigtig godt. De har servere i mere end 50 lande, og selvfølgelig også i Danmark. Så når du har tilmeldt dig, koster 9.95$, så installere du programmet og tilslutter til Denmark. Herefter kan du bare gå ind på tv2sport og de giver dig adgang til alt nu.

Find Overplay her: http://overplay.net

Er du stadig ikke overbevist så på at følge dette link over til min DR guide: se DR fra udlandet, her vil du finde en video som viser hvor nemt det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *