Se Tour De France 2013 Online

tour_de_franceSå er det igen blevet tid til Tour De France, og hvert år er der jo masser af danskere som rejser ud på sommerferie men som alligevel gerne vil se Tour De France, og allerhelst på Dansk hvis det kan lade sig gøre, og det kan det. Du skal bare have lidt tålmodighed og læse hele den her artikel til ende, så er du nemlig klar over hvad du har af muligheder og hvordan du kan gøre det.

Det er jo Tv2 som sender Tour De France i Danmark, men da de er blevet en betalings kanal så koster det jo også lidt ekstra at se dem derfra, så et alternativ er ITV fra England, som også sender alle etaperne, og det er jo trods alt nemmere at forstå end den lokale Italienske eller Franske kanal.

Tour De France  – TV2

Traditionen tro er det TV2 som sender TDF i Danmark, og TV2 har jo endelig fået fuld knald på deres online kanal TV2 Play. Men hvis du sidder i udlandet så kan  du ikke se Tour De France, da TV2 jo ikke har rettighederne til at sende i det land du sidder I. Men der er heldigvis en vej uden om dette, og det er ved hjælp af det som hedder en VPN. Bare rolig det lyder mere kompliceret end det er, og det er det slet ikke.

Så hvis du ved at du gerne vil betale for TV2 Play eller måske allerede gør, så kan du bare hoppe over næste afsnit som fortæller om ITV og så hop direkte ned til hvordan du sætter Hide My Ass op.

Find TV2 Play her: http://play.tv2.dk/

Tour De France – ITV

I England har de lidt flere kanaler ala DR som jo er gratis, og et af deres netværk hedder ITV. ITV har rettighederne til at sende TDF i England, og det sender de på deres kanal som hedder ITV4, men de har også en online streaming af alle deres kanaler, sådan at du kan sidder på nettet og se dem, og det er her at ITV bliver interesant for os.

Men præcis ligesom TV2 har ITV kun rettighederne til at sende TDF i England, så hvis du ikke sidder i England, så skal du lige følge med i næste afsnit hvordan du ved hjælp af VPN kan komme til at se dette år Tour De France via ITV, hvor du ikke skal betale ekstra for kanalen ligesom du skal hos TV2.

Find ITV her: https://www.itv.com/itvplayer/

Hide My ASS – VPN

Nu har jeg omtalt VPN et par gange, men ikke rigtig fortalt hvad det er. VPN er en mulighed for at logge ind på et lokalt netværk, f.eks. er der mange som bruger det på deres arbejde, da de så kan tilgå arbejdets lokale servere. Men der findeHide My Ass VPN Pro Anmeldelses også VPN services der ude, som gør at du f.eks. kan logge ind på en server som står i f.eks. Danmark. Selve det er du logge ind på denne server har ingen betydning, men det har din videre surfning på nettet nemt.

For nu surfere du igennem denne server, så det vil betyde at når du f.eks. går ind på TV2 Play, så ser de at du har en dansk ip, og ikke din f.eks. tyske ip fordi du sidder i Tyskland. Altså tror TV2 nu at du sidder i Danmark, og giver derfor dig fri adgang til alt på deres online kanal, da de har rettighederne til dette.

For at komme igang med en sådan VPN, skal du tilmelde dig hos f.eks. Hide My Ass som jeg selv er rigtig glad for. Det koster kun 11.52 dollars for det første månede, og hvis du jo kun lige er på ferie kan du jo nemt bare lige tilmelde dig for 1 månede og så trækker de ikke flere beløb for dig herefter.

Find HMA her:_ http://hidemyass.com

Når du har tilmeldt dig, får du et login til deres side, og så skal du hente et program ned til din computer, som du blot installere ligesom alle andre programmer, og bare rolig der er intet ulovligt over dette, eller noget sikkerheds risiko.

Når du har installeret programmet, så skal du bare kører det, og så har du mulighed for at tilslutte dig til de forskellige servere. Hvis du f.eks. vil se TV2 skal du tilslutte dig til Danmark, hvis du vil se ITV skal du tilslutte dig til England.

Bonus

Når I så er færdig med at se Tour De France og gerne vil underholdes lidt mere, så kan I jo tilslutte jer til USA og se det Amerikanske Netflix, så vidt jeg ved kører de hele tiden med en gratis Trial. I USA har de lidt mere indhold på deres Netflix, og dette kan du jo også bruge hjemme i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *