Sådan ser du Champions League Finale 2013 online

Så er det ved at være tid til årets helt stor foboldbrag, som i år foregår i England, men mellem 2 tyske hold. I Danmark er det Viasat som har rettighederne til denne kamp og de sender det også på TV, nemlig på kanal 3+. Men det er jo en betalings kanal og derfor kan det jo være der er mange som ikke har den kanal.

Viaplay

Hvis du gerne vil se kampen online med danske kommentater, så er det en mulighed at se det på http://viaplay.dk. Det kræver dog at du sidder i Danmark, hvis du derimod ikke sidder i Danmark men stadig ønsker dansk kommentator og alt deres optakt, så har jeg lavet en guide til hvordan du ved hjælp af en VPN alligevel kan se Viaplay, se mere her: http://primarc.dk/1481-se-viaplay-udlandet/

ITV

I England sendes kampen, hos et netværk som hedder ITV, som så vidt jeg er informeret er gratis i England, jeg ved i hvert fald at man kan se alle deres kanal gratis (også online). Af mange gode grunde lukker de naturligvis ned for alt udenlands traffik, men vi kan godt udnytte dette alligevel. For du skal blot have fat i en VPN i England, og så kan de ikke se at du ikke sidder i udlandet. Jeg er selv stor bruger af Hide My Ass som jeg klart kan anbefale, også fordi de har så mange servere i England, så det skulle være til at finde en som er hurtig.

Find Hide My Ass her: http://hidemyss.com

Så alt du skal gøre er blot at tilslutte dig til en server i England, og derefter går du ind på ITV online player, som du finder her: https://www.itv.com/itvplayer/ og nu er du så klar til at se Champions League 2013 online.

Held og Lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *