Se Viaplay i udlandet

Jeg har godt nok skrevet om det før hvordan du kan se TV3, TV3 Plus og mange af de andre i udlandet. Men efterhånden kender de fleste jo Viaplay, så jeg vil her komme med en guide til hvordan du ser Viaplay når du er i udlandet.

Grunden til det er nødtvendig med en guide er fordi at Viaplay går ind og laver det som hedder en Geo Blocking. Dvs lige så snart du er i udlandet lukker de ned for at du kan bruge dit abonnoment hos dem. De lukker dog ikke ned for din konto, men de søger blot for at videoerne ikke virker. Så vi er nødt til at finde en måde at gå uden om dette.

Dette kan klares med programmet Hide My Ass, for med dette program kan vi tilslutte os til en masse servere i Danmark, så på den måde vil Viaplay tro at vi sidder i Danmark, hvor vi istedet sidder i udlandet.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Hide My Ass koster godt nok lidt penge. Det koster 11.52$ for en måned og det vil jeg anbefale dig at starte ud med. Så kan du altid registere flere månede senere. Når du tilmelder dig for 1 månede kan du nemt blot kun betale for det ene måned og hvis du ikke skal bruge det mere vil de aldrig trække flere penge fra dig. Hvis du gerne vil vide lidt mere om programmet, så kan du se min anmeldelse her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Så når du har hentet programmet, skal du blot installere og kører det. Herefter skal du så tilslutte dig til en server i Danmark, og nu kan du gå ind på Viaplay.dk og der vil ikke være nogle problemer.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Viaplay

Priser

Viaplay har 3 forskellige abonnomenter:

TV: 69 Kr per måned

TV + Film: 99 kr per måned

TV + Film + Sport: 199 kr per måned

Jeg syntes selv at dette er rimelig billigt når man ser på hvor meget man får ud af det. Især Viaplay sport sektion er mange penge værd da de har utrolig meget direkte sport på internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *