Sådan ser du X Factor 2013 Online

Så er det blevet tid til X Factor igen, og jeg har valgt at kalde det 2013. Da det jo sendes på DR er det alle i Danmark som nemt ville kunne se det helt gratis, men der er også rigtig mange uden for Danmark som stadig gerne vil følge med i dette, og der har de brug for lidt mere for at kunne se det. Derfor har jeg lavet denne guide til dig, som er på ferie eller måske er bosat uden for Danmark.

Geoblock

Alle i Danmark kan gå ind på: http://www.dr.dk/TV/live/dr1 og se live DR1, men hvis du er uden for Danmark, så opdagere du sikkert hurtigt at DR har lavet det som hedder et GeoBlock. Dvs at de tjekker hvilket IP du surfer fra, og så slår de derefter det op og ser at du ikke sidder i Danmark, og derved giver de dig ikke adgang.

Dansk IP

Så det som at det kræver for at kunne se det, er blot et Dansk IP. Dette kan man få på flere måder, endten hvis du har en arbejds computer og dit firma kører med en VPN løsning som du så kan forbinde dig til, og så har du sikkert dansk IP. Men der findes også services hvor du kan betale dig fra det.

Dansk IP Service

En service som jeg selv personligt bruger, og syntes virker rigtig godt er det som hedder Hide My Ass. Hos dem har du adgang til flere tusinde ip’er i hele verden, og programmet er super nemt at bruge. For et stykke tid tilbage lavede jeg en anmeldelse af deres service som du finder her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Så alt du skal gøre er blot at gå ind og betale for at bruge denne service i en måned. Jeg forslår altid folk der spørger mig omkring dette at de kun vælger et måned sådan de kan teste det først og se om det er noget for dem. Derefter henter du blot deres program, og så kan du tilslutte dig en Dansk server, og så er det bare tilbage på: http://www.dr.dk/TV/live/dr1 og så virker det bare.

Du finder Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Vil du vide meget mere om X Factor, så find det her på DR hjemmeside: http://www.dr.dk/dr1/xfactor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *