Sådan ser du TV8 Sverige

TV8 Sverige er en svensk kanal for folk over 35. Så den kan måske sammenlignes lidt med vores TV2 Charlie. Alt TV8 eget produceret indhold kan man se online på deres siden, endda uden at være i Sverige. Alt indhold som de har købt adgang til skal du have et Svensk IP, men det får du gennem overplay. Overplay er en VPN client som gør det utrolig nemt for dig at logge ind på forskellige lande og se deres TV.

Find Overplay her: http://overplay.net

Her er lidt af hvad TV8 har at tilbyde:

Find TV8 Servie her: http://www.tv8play.se/

Sådan ser du TV6

TV6 er en Svensk kanal som minder meget om Viasat4 og TV3+. Ligesom Viasat4 kan du kun se alt deres eget produceret indhold i hele verden, hvorimod hvis du vil se nogle af de udenlanske serie de også har lagt online skal du have et svensk IP. Dette er dog ikke noget problem, for du skal bare have fat i overplay, og så har du mulighed for at se det hele.

Her er nogle af de programmer du finder hos TV6:

  • Champions League
  • Guldfeber
  • Gumball
  • Hockey-VM 2010
  • Paradise Hotel
  • Paradise hotel Danmark
  • Robot Wars
  • Spartacus: Blood and Sand

Find TV6 Sverige her: http://www.tv6play.se/

Sådan ser du TV3 Sverige

Dette er egentlig ikke nogen guide, mere bare en information om at man kan se alle de kanaler TV3 Sverige har sendt gennem tiden på deres hjemmeside. De fleste er selvfølgelig på Svensk, men du kan også finde nogle på Engelsk og der er da også programmer som vi kender fra Danmark:

Find TV3 Sverige her: http://www.tv3play.se/

Jeg har ikke testet alle programmerne, så skulle der kommer nogle du ikke kan se på grund af rettigheder er du nød til at have et Svensk ip, det får du ved at få fat i programmet: Overplay.

Svensk TV: SVT

SVT

Svensk TV har lige som DR in portal hvor du kan se meget af deres indhold, og det gode er at du ikke engang behøves at sidder i Sverige for at se det, faktisk ligesom DR NU. Bla har de borgen, som man jo også kender fra Danmark.

Du finder deres hjemmesider her:

http://svtplay.se/

Det er desværre ikke lykkes mig at finde noget Live tv på deres side, så hvis der er nogle som ser det, så skrive gerne til mig. Enten i en kommentar nedenunder eller på min kontakt side i toppen af bloggen.