Se Top Gear Sæson 18 online

Så er 18 Sæson eller series som de har valgt at kalde det igen begyndt ovre på BBC. Jeg tror ikke at Top Gear kræver den helt store introduction, da jeg går ud fra at alle som er kommet hen på denne side godt ved hvad det går ud, men er mere interseret i hvordan de kan se den nye sæson. For hvis man vil se den i Danmark, går jeg ud fra vi er nød til at vente lidt endnu, derfor har jeg en guide til hvordan du kommer igang med at se det med det samme.

Top Gear Sæson 18 online

BBC som er firmaet bag Top Gear viser faktisk alt de sender i TV på nettet også. Så dette kan vi bestemt udnytte selvom vi sidder i Danmark, ja sågar uden for Danmark. Vi skal nemlig bare have adgang til en VPN i England. For når vi er tilsluttet til en VPN i England, vil altså vores net trafik gå igennem denne server, og derfor vil BBC tro at vi sidder i England, og så er det hele frit tilgænglig og Gratis.

Så derfor vil jeg anbefale dig at du skal tilmelde dig VPN servicen Overplay, for de har nogle utrolige hurtige server specielt i England. Det koster kun 9.95$ i måneden at være medlem, og så har du endda også adgang til servere i resten af Verden såsom USA, eller Danmark hvis du er på ferie og gerne vil se DR i udlandet.

Så gå over på Overplay’s hjemmeside: http://overplay.net og tilmeld dig, download programmet, installere det og tilslut en UK server. Så nemt er det, og så går du bare ind på BBCs iPlayer, og så er du klar til at se Top Gear Sæson 18

Link til Top Gear på iPlayer: Top Gear Sæson 18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *