Sådan ser du Borgen Online

Så er 2. sæson af borgen startet på DR, og mens alle i Danmark sagtens kan se det, da DR jo stadig er ganske gratis at se. Er der sikkert en masser udenlansk Dansker som gerne vil se DR i Udlandet.

Lad mig starte med ud med at sige at jeg tror alle i udlandet, kan gå ind på http://dr.dk/nu og se alle foregående afsnit af Borgen, i hvert for den her sæson uden problemer. Men hvis du er i Udlandet og så har prøvet at gå ind og se Live DR, har du sikkert set at det kan du ikke. Det er der en ganske god grund til, og det er fordi at DR ikke har rettigheder til at sende alt til hele verden, men kun har til Danmark. I hvert fald til det som ikke er deres eget indhold.

Sådan ser du Borgen Online

Så hvis du gerne vil se borgen live, og ja sådan set alle DR programmer online, så er du nød til at have adgang til en server i Danmark. Sådan en har Overplay, og det koster kun 9.95$ i måneden.

I stedet for at skrive en hel nu guide, sådan jeg du skal prøve at læse den guide jeg allerede har lavet til hvordan du ser: DR i Udlandet

Håber at dette hjalp dig til at komme til at se Borgen Søndag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *