X Factor 2012

Se X Factor 2012 Online

X Factor 2012Så er det igen blevet tid til en af de største underholdning programmer på dansk TV. Hvis du bor i Danmark ved du naturligvis godt hvordan du kan se det, for du kan se det både gratis i dit fjernsyn, og på nettet. Men bor du uden for Danmark, vil sikker blive glad for denne guide.

Se X Factor 2012 Online

For at du kan se Live DR er du nød til at sidder i Danmark, men her har du en guide til hvordan du snyder lidt. For jeg går naturligvis ud fra at du bare er på ferie men stadig betaler licens.

Du skal bruge det som hedder en VPN som tilslutter sig en server i Danmark, for så tror DRs hjemmeside nemlig at du sidder i Danmark, selvom du kan sidde hvor som helst på hele jorden, du skal naturligvis bare have internet. Jeg mener at den bedste VPN løsning man kan få er hos et firma i England som hedder Overplay, og her er en hurtig nem guide til hvordan du sætte det op:

 1. Først skal du gå over på overplays hjemmeside, følg linket: http://overplay.net
 2. Tryk derefter på den blå knap i højre hjørne: New Account
 3. Udfyld herefter de få information som de beder om, og tryk på videre
 4. Herefter vil du så modtage en mail, hvor du lige skal bekræfte din email. Det gør du ved bare at klikke på linket i mailen.
 5. Så vil du komme ind på Overplay side igen via linket, og så trykke du bare på: proceed to your account area
 6. Nu kommer du så til en side, hvor du skal til at betale. Overplay er gratis hvis du bare vil bruge det til at se Amerikansk TV, men hvis du skal bruge det til dansk er du nød til at betale. Men det er kun sølle $9.95 i måneden, eller du kan betale 3 måneder med det samme for kun $27.95. Vælg den løsning som passer bedst til dig og klik: Buy Now
 7. Når du har aflsluttet betalings processen, er du så klar til at hente og installere Overplay.
 8. Hvis du bruger MAC, så se her: Sådan installere du overplay på MAC
 9. Hvis du bruger Windows så se her: Sådan installere du overplay på Windows
 10. Til sidst skal du bare tilslutte en server i Danmark
 11. Så er du klar til at gå ind på DRs hjemmeside og se Live DR: http://dr.dk/nu

Nogle bliver måske lidt overvældet over alle de steps, men det er slet ikke så slemt, og det er kun første gang. Jeg vil tror at du kan installere det på 10 min, og fremover er det bare et spørgsmål om at trykke connect og så kører det.

Hvem vinder X Factor 2012 ?

De sidste 4 år har følgende vundet: Sarah, Thomas, Linda & Martin. Hvem tror du der vinder i år ? Skal vi endelig have en gruppe til at vinde ?

Skriv gerne i kommentaren hvem du tror vinder.

En tanke om “Se X Factor 2012 Online”

 1. DU ER GUD, tusind tak for hjælpen 🙂 :): )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *