Hvilket DSLR skal jeg vælge

Jeg har besluttet mig for at jeg også vil til og igang med at tage nogle bedre billeder. Da jeg rejser meget rundt i Asien, kunne det være fedt at have nogle rigtig gode minder der fra (Billeder). Så jeg har besluttet at skaffe et Digitalt Spejlrefleks camera. Så er problemet bare hvad skal jeg vælge ?

Jeg gik til en kammerat som jeg vidst har et sådan kamera og spurgte hvad ville du vælge hvis du skulle starte nu. Han sagde et Nikon D90, og grunden til dette er at han er Nikon mand. Det viser sig at der er meget religion i kamera verden, og det ser ud til at de 2 største er Nikon og Canon.

Nikon Eller Canon ?

Objektiver

Så efter at have hørt dette vidste jeg at jeg ville have enten et Nikon eller Canon. Et rigtig godt råd han gav mig var:

  • Køb det dine venner har, det er altid rart at kunne få hjælp af venner til forskellige opsætninger

Så hvad gjorde jeg, jamen jeg spurgte da mine venner. “Nikon eller Canon” skrev jeg på facebook, og fik rigtig hurtigt en masse svar. Det vidste sig at de fleste var Canon folk.

På samme tid gik jeg igang med at søge på nettet efter review, jeg er nemlig af den type som altid læser en masse review inden jeg køber. I skrivende stund sværger jeg mest til et Canon EOS550D, da den har fået rigtig gode anmeldelser af siden http://www.dpreview.com som altid har gået meget efter.

Jeg lover at jeg snart får købt et kamera sådan jeg kan komme igang med at blogge om forskellige Guides og Tricks til Digitalt Spejlrefleks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *