Hør Pandora Radio i Danmark

Har du hørt om Pandora og gad godt du kunne bruge det. Så er du landet det rigtige sted, for her viser jeg dig hvordan du kan bruge det. Hvis du ikke ved hvad Pandora er så er det en internet Radio hvor du bestemmer musikken, kunne du f.eks. tænke dig at høre Lady Gaga ligende sagde, så laver du bare en ny station og kalder den lady gaga, så finde Pandora nogle Lady Gaga sange og den prøver også at finde ligende musik. Hvis du så ikke kan lide nogle af sagende fortælle du bare Pandora ved at klikke på “tommel finger ned” knappen. Nu ved Pandora at du ikke kunne lide den, og prøver at finde andre du godt kan lidt og på den måde finde den frem til hvilken sange du kan lidt sådan at den spiller det 95% af tiden. Jeg har selv brugt Pandora I et stykke tid nu, og DET VIRKER.

Sådan kan du hør Pandora på Computeren:

Man kan desværre ikke høre Pandora hvis man bor uden for USA sådan som det er lige nu, men det er der en løsning på, for du skal bare have en VPN i USA, hvis du ikke har det vil jeg anbefale dig at læse mig indlæg omkring overplay.net, her: Overplay.net Anmeldelse. Så logger du bare ind på en Amerikans server, og derefter går du ind på http://pandora.com, og nu har du adgang til denne fantastiske internet radio. Hvis du ikke kan få adgang, så prøv at åbne siden: http://www.ip-adress.com/ den kan fortælle dig om du har en amerikansk IP. Du behøver ikke at købe afgang til overplay.net for at bruge denne service, den gratis amerikanske server virker fint til Pandora, kan dog til tider være lidt langsom.

Sådan Høre du Pandora på din Iphone

Hør Pandora Radio
Hør Pandora Radio

Hvis du ikke kan finde Pandora app i App store er du nød til at have en amerikansk konto, hvilken jeg gerne vil fortælle om i et anden indlæg hvis nogle gerne vil høre om det.

Når du har fået hentet pandora radio app, så skal du også bare have sat din iPhone op til at virke på Overplay. Det har jeg lavet en guide til hvordan du gør her:

Overplay på iPhone

Jeg er sikker på at dette også vil virke fint på Android, jeg har bare ikke lige haft mulighed for at vise hvordan det virker her, men hvis du kigger på iPhone guide tror jeg bestemt at du skulle kunne hitte ud af hvordan det fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *