Canon EOS550D

Canon EOS 550D

Ja det blev så et Canon EOS550D, jeg valgt den frem for en Nikon D3100. Her har du nogle af grundene:

  • Større udvalg af linser, fra Canon frem for Nikon
  • Bedre review på dpreview.com, her har 550D fået en gold award, mens D3100 har fået en silver award
  • Eksperten jeg købte hos, men at 550D var bedre at “vokse” med.
  • Det virker til at Canon er lidt mere udbredt, og derved lidt billigere reserve dele
  • De fleste af mine facebook venner har Canon

Det var bare lige lidt af de fordele jeg kunne komme på. Der er sikkert også fordele i Nikon retning. En jeg har opdaget er klart det Podcast show som hedder D-Town som er rigtig fedt men de snakker dog kun om Nikon. Der er dog ting man kan bruge der fra også til Canon, f.eks. HDR fotografering som jeg rigtig gerne vil igang med.

Men nu skal jeg bare ud og test det næste stykke tid, og skal nok blive spændende. Heldigvis lever jeg pt i et tropisk klima, som indbyder til at gå nogle ture i vores regnskove osv. Jeg håber at kunne kommer med en masse tips i løbet af de kommende måneder om hvor jeg bruger mit Canon EOS550D, og forhåbentlig vise nogle fede billeder her på bloggen.

Næste valg er så Adobe Lighthouse eller Apple Aperture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *