Se DR Live i udlandet

Vil du også gerne se DR Live i udlandet, så har jeg fundet en løsning til dig. Jeg selv bor i Singapore og har derfor ikke et Dansk IP som man skal bruge til at se Live DR. Jeg bruger et program som hedder overplay til at få et dansk ip, du kan læse mere i min anmeldelse af overplay.

*** OPDATERING ***

Jeg er begyndt at høre at nogle har problemer med at få overplay til at virke. Så hvis du vil være på den sikker side, så bør du bruger Hide My Ass VPN Pro istedet. Det er service som kan alt det samme som Overplay bare de har flere ip’er. Læs min Anmeldelse. Så når du læser videre her, udskifter du bare Overplay med Hide My Ass.

Hvis du ikke kender til dr.dk/nu så jeg du skulle tage at kigge lidt rundt derinde, det er rigtig fedt og man kan sagtens se alt herinde uden et dansk ip. Dog hvis du vil se Live DR1, DR2, DR K, DR Rama Sjang og DR Update er du nød til at have et dansk IP, altså sidder på et dansk Internet.

Som sagt har jeg fundet en løsning til at undgå det, og det er at du logger ind på den Danske server hos overplay og vupti så fungere det helt uden problemer, og kvaliteten er rigtig god.

Jeg har her lige vist hvor jeg kan kan se DR Live i løbet af næsten ingen tid. Dette virker også til TV2 Sputnik og andre Dansk Tjenester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *