Overplay VPN Anmeldelse

Kender du det, du vil gerne:

Jeg har fundet en løsning, Overplay.net. Hvad er det ? Overplay.net er en VPN service med server i hele 24 lande. Så det den gør at du logger in i f.eks. USA og så tror alle hjemmeside at du rent faktisk sidder i USA selv om du sidder i Danmark eller hvor henne du nu engang sidder. Det virker endda på mobile enheder. Der er dog et lille catch det koster 10 USD om måneden dette syntes jeg dog slet ikke er et problem.

Så hvis du vil prøve det så gå til: http://overplay.net. Opret en konto, og download programmet enten til Windows eller Mac. Du kan endda prøve det gratis til der “US Free” server. Når du har hentet programmet finde du åbner du vinduet og finde den ser du gerne vil tilslutte til og trykke “connect”, 10 sekunder senere er du så forbundet og kan se eller høre det du gerne vil i det land.

Her kan du se jeg er tilsluttet til US WEST 1:

Overplay

Jeg sidder PT i Singapore, men hvis jeg går ind på ip-address.com kan du her se at de faktisk tror at jeg sidder i USA:

Amerikansk IP

Jeg er helt vild med den her service og hastigheder er rigtig god. Jeg har set amerikanske serier på Hulu.com, set live BBC og endda Live DR Update. Hvis du bor i Danmark er jeg sikker på at forbindelse endda vil være endnu bedre en hvad jeg oplever her fra asien.

Her kan du se hvordan man sætter Overplay.net op på iPhone:

Overplay on Iphone

Så overplay.net får helt sikkert 10 point fra min side.

Prøv til ser: http://overplay.net

2 tanker om “Overplay VPN Anmeldelse”

 1. Bo Caspersen siger:

  jeg bor i Singapore, er der nogen der har faaet noget til at virke her?
  Bo

  1. Hej Bo,

   Jeg er selv lige flyttet fra Singapore i sidste uge, og har brugt det de sidste år der. Jeg ser ikke så meget Dansk TV, men BBC og de andre virker ganske fint. De gange jeg har prøvet TV2 og DR har det virket fint.

   Værd dog opmærksom på at du skal have en rimelig internet forbindelse. Jeg havde selv 6 mbit fra Singtel, og en kollega havde internet fra Starhub hvor det også virkede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *