Se The Open i Golf 2012 Online

Så er det blevet tid til The Open i Golf over i England, og hvor bedre at se dette end på BBC ? Der findes naturligvis også det danske alternative til det, nemlig Viaplay, så lad og os kigge på dem begge.

Se The Open på BBC

PÅ BBC kan du se The Open Torsdag, Fredag, Lørdag & Søndag, og alt dette ganske gratis. Dog skal du lige bo i England før det er helt gratis, for det er kun Englænderne som får adgang til dette. Dog kan vi snyde lidt ved hjælp af et program som hedder Hide My Ass. Det er et engelsk firma som har servere i rigtig mange lande, og ved hjælp af det kan vi sagtens komme til at se Live BBC.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Det koster naturligvis lidt penge at få adgang til Hide My Ass, men det er kun 11.52 Dollars, eller ca 70 kr. Så det er jo ikke så dyrt. Til samligning koster Viaplay 70 kr for 1 dag. Alt du skal gøre er at gå over på deres hjemmeside, som du finde ovenover her. Dernæst skal du blot oprette en konto hos dem, og downloade programmet. Når du så har installeret dette program skal du så tilslutte dig til en server i England, og nu kan du så gå ind på BBC hjemmeside og se Live TV.

Find BBC Live her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Over på BBC sport kan du se en oversigt over hvilke kanaler at det bliver sendt på, og det finder du her:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/golf/16655164

Se The Open på Viaplay

Alternativt er der jo Viaplay, som er dansk og du behøves ingen ekstra programmer, men det koster også lidt mere. Hvis du bor i udlandet, skal du stadig bruge Hide My Ass for at se Viaplay, men det kan du læse meget mere om i min guide her: Se Viaplay fra udlandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *