Se OL 2012 Online fra udlandet og i Danmark

Så er det tid til OL, som jo kun er hver fjerde år, så mon ikke der mange sports udøver som ser frem til denne begivenhed. Jeg vil her prøve at komme med en liste over hvor du kan se det henne, og hvordan du kan udnytte programmet Hide My Ass til f.eks. at se det i England.

Online i Danmark

I Danmark er det naturligvis de 2 store nationale TV stationer som har fået rettighederne til OL, nemlig TV2 og DR. Begge har faktisk online kanaler hvor du kan se deres kanaler live mens du sidder ved din computer.

DR Live kanal: http://dr.dk/nu

Tv2 Live kanal: http://tv2play.dk

Så hvis ud befinder dig i Danmark og gerne vil se det på din computer er de 2 overstående i hvert fald en god mulighed.

Danske kanaler fra udlandet

Hvis du er på ferie i udlandet, så hvis du prøver at få adgang til både TV2 Play og DR NU så finder du hurtigt ud af at det ikke kan lade sig gøre, og du er nødt at snyde lidt for at kunne se dette. Ved hjælp af programmet Hide My Ass kan vi dog sagtens omgå dette, og det koster kun $11.52 i måneden, og du behøves kun at tilmelde dig for 1 måned af gangen.

Find programmet her: http://hidemyass.com

Så det du skal gøre er at følge hjemmesiden lige over her, og så skal du så tilmelde dig deres service, og bare rolig det er et engelsk firma med et godt ry, så du behøves ikke være bange for at give din kredit kort detailjer. Hvis du vil vide lidt mere om programmet inden du går igang så prøv at se min anmeldelse her:

Når du har tilmeldt dig, får du så et link til hvor du kan downloade programmet, når du har downloadet det skal det bare installeres ligesom alle andre programmer. Herefter åbner du det, og så skal du blot tilslutte dig til en server i Danmark. Nu kan du nemt gå tilbage til enten TV2 Play eller DR og så kan de ikke se du er i udlandet og du kan nu se OL på disse kanaler.

Se OL på BBC

BBC er et andet rigtig godt alternative til at se OL på, for de sender også en masse fra OL, og jeg kunne forstille mig at det faktisk er dem som står for at optage den officielle del af OL. Ved hjælp af Hide My Ass kan du også nemt se BBC, for du skal bare gøre ligesom overstående men i stedet for at tilslutte til Danmark skal du bare tilslutte til en server i England

Du finder BBC Live kanaler her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *