Se Scottish Open 2012 Online

Så er det tid til Scottish open, som jo nok må siges at være en opvarmnings turning til den  store British Open. Hvis du gerne vil se denne begivenhed så har jeg 2 måder du kan gøre det på. Begge koster lidt penge, men bare rolig det er ikke så slemt. Den ene måde er hvor du ser det på Engelsk BBC og dermed har engelske kommentator. Det er tilgengæld også den billigste, den anden mulighed er danske Viaplay, men lad os komme igang.

Se Scottish Open via BBC

Britiske BBC viser live fra Scottish open hele Lørdagen og Søndagen. Torsdag og Fredag viser de dog også highligts. Som standard kan du bare ikke lige sådan se BBC hvis du ikke bor i England. Men hvis du tilgengæld bruger et program ved navn Hide My Ass så kan du sagtens se det. Hide My Ass er ganske lovligt, og det som du gør er at du blot tilslutter dig til en server i England så det faktisk ligner at du sidder i England.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så alt du skal gøre er blot at tilmelde dig til Hide My Ass og så henter deres program. Når du så har installeret det ligesom alle andre programmer, så åber du det blot og trykker tilslut til Engelsk Server. Nu kan du så gå over på BBC og begynde at se deres live program. Du kan desuden også se genudsendelser af deres Formel 1 eller Top Gear.

Find BBC Live her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Se Scottish Open Via Viaplay

Viaplay er en online tjeneste fra danske Viasat, hvor du kan se masser af Live sport, film og Tv programmer. Viaplay viser dog også alle dagene fra Scottish Open, men det koster også lidt mere. For hvor Hide My Ass kun koster 11.52 Dollar i månede så koster Viaplay lidt over 150 kr i måneden, men giver dig også adgang til en masse Dansk underholdning.

Hvis du bor i udlandet, så kan du også benytte Hide My Ass til at se Viaplay selv om du ikke er i Danmark. Se mere om det her: Se Viaplay i udlandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *