Se F1 Silverstone 2012 online

Så er det blevet tid til det britiske F1 GP. Der er jo ikke nogen grund til at snakke for meget om hvor spændende sæsonen har været end til nu, for det tror jeg de fleste som gerne vil se F1 allerede ved. I mine øjne findes der 2 måder du kan se dette løb online på. Det er hos engelsk BBC eller Danske Viaplay.

Se F1 på BBC

BBC sender desværre ikke alle løb, men de sender trods alt deres eget hjemmebane løb. Hos BBC er det folk som Eddie Jordan og David Coulthard som står for programmet, så det er altså nogle som ved ALT om F1. For at du kan streame fra BBC hjemmeside er det nødtvendig med det som hedder en VPN adgang. Dette er dog rigtig nemt at få adgang til, for det engelske firma som hedder Hide My Ass har en sådan service, og så koster det kunn 11.52 US Dollars i måneden. Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com Så alt du skal gøre er blot at tilmelde dig deres service, og så hente deres program. Når du har programmet, så skal du blot tilslutte til en server i England, og nu er du klar til at gå ind på BBC hjemmeside og se løbet.

Find BBC her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Se F1 på Viaplay

I Danmark er det Viasat som har rettighederne til F1, så hvis du ikke har TV3+ i dit fjernsyn er Viaplay et godt alternative, dog koster Viaplay mere end hvad Hide My Ass koster, men tilgengæld får du også adgang til masser af andre ekstra ting. Viaplay fungere på samme måde som BBC, så hvis du ikke er i Danmark kan du ikke tilgå deres service. Dog hvis du henter Hide My Ass kan du også tilslutte en server i Danmark så du stadig kan se Viaplay selv om du ikke er i Danmark. Du kan se meget mere i min guide omkring Viaplay her: http://primarc.dk/1481-se-viaplay-udlandet/

Løbstider

Practice 1 Fri 11:00
Practice 2 Fri 15:00
Practice 3 Sat 11:00
Qualifying Sat 14:00
Race Sun 14:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *