Se Tour De France 2012 online – Gratis og Betalte muligheder

Efter at Euro 2012 er overstået er det nu tid til Tour De France. Denne artikel omhandler hvordan du kan se Tour De France Online, så dette er både til dem som sidder i deres campingvogn i Danmark uden TV, eller dem som er taget til Italien, Frankrig eller Spanien men stadig gerne vil se noget Tour De France. Artiklen er delt om i følgende afsnit.

Se Tour De France på ITV – ITV er en Engelsk Kanal som er gratis at se.

Se Tour De France på TV2 Play – Her kommer jeg ind på hvordan du også kan se det i udlandet

Brug af Hide My Ass – Program nogle af jer vil få brug for.

Se Tour De France på ITV

ITV er som sagt en engelsk kanal, der ligesom TV2 sender alt nede fra Tour De France. De har nogle virkelig gode kommentator, så hvis du bliver trætte af TV2 kommentatorne kunne dette være et rigtig godt alternative. Hvis du er på rejse i udlandet, er dette også et rigtig godt alternative da det er gratis. Hvis du ikke er i England kræver det dog at du bruger programmet Hide My Ass, som du kan læse om længere nede i artiklen.

Alt du skal gøre er blot at tilslutte dig til en server i England ved hjælp af Hide My Ass, og så kan du gå ind på ITV4 og se løbene.

Her har du en oversigt over hvornår de sender på ITV4: http://www.itv.com/tourdefrance/tour-de-france-2012-itv4-live-schedule/

Bemærk at tiderne er engelsk og de er 1 time bagefter Danmark.

Her finder du ITV4 Live: http://www.itv.com/itv4/

Bemærk at du skal bruge Hide My Ass hvis du ikke er i England

Se Tour De France på TV2 Play

TV2 Play er den nye online kanal fra TV2 som er rigtig fed, da det nu giver folk mulighed for at se TV på mange platforme, såsom iPad, iPhone osv. Hvis du er i Danmark, er det lige til. Alt du skal gøre er blot at gå ind på deres hjemmeside og oprette en bruger og så har du adgang til alle deres live kanaler og kan nemt se  Tour De France.

Hvis du er på ferie i udlandet, så lukker TV2 Play ned for din adgang til live kanaler, men vi kan sagtens omgå dette. Alt du skal gøre er blot at installere Hide My Ass som du kan læse mere om længede nede i dette indlæg. Så når du har Hide My Ass tilslutter du dig blot til en Dansk server, og så er der ingen problemer med TV2 Play.

Jeg havde skrevet samme guide sidste år, og jeg hørte om flok som sagde at TV2 var for langsom til at streame og at ITV var meget bedre. Jeg tror at TV2 er blevet meget bedre iår, men som sagt så koster TV2 Play penge, mens ITV er gratis.

Hide My Ass

Hide My Ass er det man kalder for en VPN service. Det som dette program kan gøre er at tilslutte sig til servere mange forskellige steder i verden. Hvis du f.eks. er på ferie i Frankrig, og tilslutter dig til en server i Danmark, så når du surfer rundt på diverse hjemmesider tror de faktisk at du sidder i Danmark og ikke i Frankrig. Så på den måde vil TV2 Play eller ITV også tro at du sidde i den pågældende land, og derfor er der ingen problem.

Hide My Ass koster lidt penge, for at være helt præcis 11,52 US Dollars i måneden. Dette kan du dog få billigere ved at købe adgang i længere tid, men jeg vil faktisk anbefale dig til blot at købe adgang til 1 måned i første omgang sådan du kan se om det er  noget for dig. Hvis du syntes godt om det, kan du jo altid købe længere tid, for når du kommer hjem fra ferie kan Hide My Ass også sagtens bruges til f.eks. at få adgang til Hulu og mange er de andre portaler i USA.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Når du går ind på deres hjemmeside skal du blot købe adgang til det som hedder Pro VPN, og herefter får du tilsendt en email med brugernavn og kodeord. Nu logger du så ind på deres side, og så kan du downloade det software de bruger. Derefter skal du blot installere og kører dette software. Når det er åbnet er det nemt at tilslutte sig til en server i England og Danmark.

Hvis du vide mere om dette program inden du køber det, kan du også læse min anmeldelse: Anmeldelse af HMA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *