Tv Serier

Sådan ser du X Factor 2013 Online

Så er det blevet tid til X Factor igen, og jeg har valgt at kalde det 2013. Da det jo sendes på DR er det alle i Danmark som nemt ville kunne se det helt gratis, men der er også... Læs Mere »

Se Voice Sæson 2 (2012) online – Også fra udlandet

Så starte Voice igen, og det skal blive spændende at følge. De fleste ved jo nok godt at det sendes på TV2, men siden sidste gang er TV2 jo blevet en betaling kanal, så det er ikke sikkert at alle... Læs Mere »

Se Paradise Hotel Reunion 2012 Online

Så er det blevet tid til Paradise Hotel Reunion, og her en guide til hvordan du kan se det. Se Paradise Hotel Reunion i Danmark Hvis du bor i Danmark, er der er par løsninger. Enten skal du købe en... Læs Mere »

Se Tæsk en kendt online

Så er TV3 igen på banen med et nyt program, som hedder Tæsk en kendt. Det udspringer vel lidt i de her kendis fight som har været til mange af de sidste store bokse turneringer, men nu er det bare en... Læs Mere »

Se Divaer i Junglen 2012 online

Så er TV3 klar med endnu et nyt reality program kaldet Divaer i Junglen. Og det er med en masse kendte mennesker, men først lige til hvordan vi kan se det. Hvis du ikke har TV3, så bare rolig du... Læs Mere »

Se Top Gear Sæson 18 online

Se Top Gear Sæson 18 online

Så er 18 Sæson eller series som de har valgt at kalde det igen begyndt ovre på BBC. Jeg tror ikke at Top Gear kræver den helt store introduction, da jeg går ud fra at alle som er kommet hen... Læs Mere »

Se Paradise Hotel 2012 Online

Så kører Paradise Hotel igen på TV3, og det må siges at være et kæmpe hit i Danmark. Det var faktisk først lavet i USA tilbage i 2003, men den danske version har virkelig taget Danmark med storm, og er... Læs Mere »

Se X Factor 2012 Online

Se X Factor 2012 Online

Så er det igen blevet tid til en af de største underholdning programmer på dansk TV. Hvis du bor i Danmark ved du naturligvis godt hvordan du kan se det, for du kan se det både gratis i dit fjernsyn,... Læs Mere »

Se If I Can Dream

Se If I Can Dream

Jeg tror de fleste kan huske da Big Brother for første gang blev sendt for mange år siden. Det var en kæmpe success hvor man kunne logge ind og se hvad gæsterne i huset lavede hele tiden. Efterfølgende er der... Læs Mere »

Sådan ser du Borgen Online

Sådan ser du Borgen Online

Så er 2. sæson af borgen startet på DR, og mens alle i Danmark sagtens kan se det, da DR jo stadig er ganske gratis at se. Er der sikkert en masser udenlansk Dansker som gerne vil se DR i... Læs Mere »