Se Spain GP 2012 Online

Så er det tid til Grandprix i Spanien og derved første Grandprix denne sæsone i Europa.

Se det Spanske Granprix på BBC

Det bedste ved det Spanske GP er at det er en af dem som BBC viser. Jeg er stor fan af BBC F1 show, hvor de har folk som David Coulthard som kommentator. De har masser af interview op til selve racet, og så er de på selve banen og lave de sidste interview lige inden løbet startet. Der skal så meget mere hos BBC end Dansk TV at det er så meget bedre at se.

Men desværre er BBC lukket ned for Danske seere hvis man da ikke lige kender til mig trick. For du kan sagtens komme til at se det, du skal blot have adgang til en VPN server i England. Hvis du ikke har det, kan jeg bestemt anbefale det firma som hedder Hide My Ass, de har en service som hedder Pro VPN, hvor du får adgang til mere end 40 lande, der i blandt England.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Se også min anmeldelse af HMA

Så det eneste du skal gøre er blot at tilslutte til en VPN server i England, og så er du klar til at gå over på BBC iPlayer som der hedder og nu kan du se Live BBC.

Find BBC iPlayer her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv

Løbstider

Practice 1 – Fri 10:00
Practice 2  – Fri 14:00
Practice 3 – Sat 11:00
Qualifying – Sat 14:00
Race – Sun 14:00

 Alle er Spanske tider, altså de samme som i Danmark. Husk at når du kigger på BBC side så er de 1 time bagud, men du skal bare holde de til tiderne her. Husk også at BBC starter ca 1 time før løbet med deres show, som bestemt er værd at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *