Se Ishockey VM 2012 Online

Dette indlæg er godt nok lige lidt forsinket, men der er stadig masser af kampe at se, så jeg håber at I når at se dette tidligt. IIHF har i samarbejde med Skoda lavet en online kanal på YouTube hvor du kan se alle kampene direkte. Desværre har de geoblocket Danmark da Viasat jo har rettighederne og ikke ønsker at konkurrere med en gratis kanal.

Jeg har dog en løsning til dette, for du skal bare tilslutte dig til en VPN server som står uden for Danmark. Hvis du ikke har adgang til en VPN server, så har jeg også en løsning på dette. Du skal bare oprette en konto hos servicen Hide My Ass. De har servere i mere end 40 lande, og vi skal nok finde et land hvor du kan se dette ganske gratis.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Jeg ved ikke lige hvilke lande som der er lukket ned for, men mit gæt er at de større ishockey nationerne i Europa er lukket ned, så måske prøve at vælge en B nation eller lande som faktisk slet ikke spiller Ishockey. Et godt gæt vil være  Luxemborg eller Spanien eller sådan nogle lande. Lad os gerne vide i kommentaren hvilket land du har haft success med.

Hvis du er bange for at bruge en VPN løsninger så bare rolig, det er rigtig nemt. Du skal bare hente deres software og installere den ligesom alt andet, og så er du altså klar lige så snart du har tilsluttet til en server. I forbindelse med min Anmeldelse af HMA lavede jeg en video, som du kan se ved at klikke på linket.

Find IIHF YouTube kanal her: http://www.youtube.com/icehockey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *