Sådan ser du Giro d Italia 2012 Online

Så er det blevet tid til en af de store klassiker nemlig Giro D’ Italia, og dette er passende mulighed til at promovere TV2 nye tjeneste TV2 Play. Jeg har nemlig lavet en guide til hvordan du ser TV2 Play fra udlandet.

Jeg har søgt lidt på nettet for at se om jeg kunne finde nogle steder hvor man evt kunne se det gratis fra, men har desværre ikke haft heldet med mig denne gang. Så istedet vil jeg vise 2 steder hvor du kan se det fra, også selv om du bor i udlandet.

Giro D Italia på TV2 Sputnik

TV2 må siges at være Danmarks store cykle kanal, og de er bestemt også på pletten når Giro d Italia starter fra Herning (Hvor vildt er det lige ?). Så hvis du bor i Danmark er det meget simpelt du kan se det på TV2. Hvis du ikke betaler for TV2 kan du se det på din computer istedet ved hjælpe af Sputnik, men TV2 arbejder faktisk på et nyt tiltag som hedder TV2 Play. De skriver godt nok det er i Beta lige nu, men jeg syntes det virker fint nok.

Bor du i udlandet kan du stadig bruge enten sputnik eller prøve det nye TV2 Play, du skal blot have adgang til en VPN server i Danmark som du kan få igennem Hide My Ass. Men istedet for at jeg skriver det hele igen så se min guide:

Se TV2 Play i udlandet

Giro D Italia på EuroSport

EuroSport ser også ud til at sende etaperne, i hvert fald at de på deres program så lang jeg se frem. EuroSport er endnu et sted som du skal betale for at se, men de har en ganske god online del, hvor du kan se det online. Igen kan du også nemt se dette fra udlandet, eller du kan se british Eurosport fra Danmark hvis det er det du hellere vil.

Prøv at se min guide omkring EuroSport

Se EuroSport online

Jeg håber at dette kunne hjælpe dig lidt på vej til at se Giro D Italia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *