Se Petronas Malaysia F1 2012 Online – Formel 1 fra Kualu Lumpur

Sikke et løb vi havde her i sidste weekend. Jeg er sikker på dette bliver en rigtig fed sæson, og jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i den.

Se Petronas Malaysia F1 2012 Online

Men hvor kan vi så se det ? Vel der er jo selvfølgelig Viaplay, men der er også masser af andre muligheder. Jeg syntes selv at jeg har fået skrabt en rigtig godt guide sammen som du kan se her: Se F1 Online i 2012

Eftersom at Malaysia GP starter rimelig tidlig i Danmark, ville jeg lige fortælle at så er BBC faktisk ikke en dum ide. De har en udvidet version af highligt, mener det er næste 1 time de viser fra løbet, så det er en rigtig god mulighed at se det hele på, hvis du ikke gider sidder klisteret foran fjernsynet tidligt om morgen.

Hvis du også syntes det lyder som en god ide, syntes jeg du skulle prøve at se min BBC guide. Sådan ser du BBC fra Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *