Se PBS Online

Se PBS Online

Se PBS OnlineSå du vil gerne se PBS Online ? Men du bor ikke i USA ? Godt, for jeg har et råd til dig så. For du bor sikkert i Danmark, men ved at de har rigtig mange fede ting over i USA, såsom HULU, Netflix osv. Jeg har et trick til dig hvordan du kan se de ting.

Se PBS Online

For at du kan se PBS er du nødt til at snyde hjemmesiden lidt, sådan det ligner at du er i USA. Dette kan gøre med en VPN server, og allerede nu lyder det måske lidt kompliceret, men bare roligt, det er nemt nok. Du skal nemlig bare tilmelde dig en service som hedder Overplay. Herefter skal du bare downloade deres program og så sørger de for resten. De har VPN servere i mere end 50 lande, og når du tilslutter dig til en af de lande, så ligner det at du sidder i det land.

Find Overplay her: http://overplay.net

Så når du har programmet så tilslutter du dig bare til en USA server, herefter sørger programmet for at finde den hurtigste server til dig i USA, og herefter ligner det at du sidder i USA. Det er da nemt er det ikke ?

Så nu kan du bare gå over til PBS hjemmeside, og nu kan du se alt det gratis indhold, de har online.

Find PBS Video sektion her: http://video.pbs.org/

Hvad er PBS

PBS er en forkortelse af Public Broadcast Service, og det er en non-profit virksomhed. Så det er rigtig godt for os, det betyder, at de fleste af deres indhold er til rådighed gratis. Hvis du forsøger at gå til deres hjemmeside og se derefter under deres programmer, så vil du hurtigt se, at det er meget!

Når du er kommet igang, kan du jo passende skrive i kommentarene hvilket show du syntes er bedst ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *