Se Formel 1 online

Se F1 2012 Online – Formel 1 TV Guide

Se Formel 1 onlineSå er det endelig tid til F1 igen, og jeg har derfor lavet en større oversigt over hvor du kan se det. Husk at selv om mange af disse kanaler ikke er fra Danmark men andre lande, så kan du sagtens se det alligevel, jeg viser dig nemlig hvordan du snyder lidt og derfor har adgang.

Se F1 på Viaplay (TV3+)

Vi må nok hellere starte ud med Danmark, da de fleste måske gerne vil have en dansk kommentator. Tv3+ sender alle løbene live i fjernsynet, men hvis du hellere vil se det online kan du se det på Viaplay. Hvert løb koster 79kr eller du kan købe et måneds abbonoment til alt inhold hos Viaplay for kun 159kr i måneden.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Husk at du sagtens kan se det uden for Danmark, bare følg denne guide. Se Viaplay uden for Danmark

Se F1 på BBC

Hvis du har fulgt denne her side sidste år, vil du vide at jeg er stor fortaler for at man skal se F1 hos BBC. Deres udsendelse er så meget bedre end de danske, og da Engelsk ikke er et problem for mig, får man bare så meget mere ud af det. Desværre sende BBC ikke alle løbene iår, de har nemlig kun rettighed til halvdelen, men SKY så sende samtlige af løbene i England.

Alligevel har BBC en udvidet dækning fra alle løbene, som dog er efter løbet. Her har du en oversigt over alle de løb som de sender direkte fra:

Chinese Grand Prix
Spanish Grand Prix
Monaco Grand Prix
European Grand Prix
British Grand Pri
Belgian Grand Prix
Singapore Grand Prix
Korean Grand Prix
Abu Dhabi Grand Prix
Brazilian Grand Prix

Så hvis du gerne vil se disse løb live, så se min guide: Sådan ser du BBC i Danmark

Se F1 på SKY

Som sagt så sender SKY samtlige løb, og de har endda lavet sin helt egen kanal til at vise F1 på, så de mener det virkelig. Dog koster det også en del penge nemlig 30 Pund i måneden at få adgang til det over nettet. De må siges at være en del og jeg er tror at Viaplay tilbud er bedre så.

Find SKY her: http://f1.sky.com/

Husk du skal være logget på en VPN server i England før dette virke. Dette gør du ved hjælp af Hide My Ass, se mere om hvordan du ser SKY i Danmark

Se F1 på RTL

Vores naboer fra Tyskland er naturligvis også helt vilde med F1, især med alle de store kører de har. I Tyskland sendes F1 af RTL, og hvis du forstår Tysk er det helt sikkert en af de bedste steder at se det, for deres produktion er mega stor. Hvis du ikke har RTL så kan vi tilgå det via internettet. Du skal blot have Hide My Ass og så tilslutte en Tysk server, og så gå ind på siden:

http://www.sport.de/cms/index.html

Her trykke du Formel 1 – Ubersigt – Live-stream og så skulle du have adgang, ganske gratis.

Se Formula 1 via Ten Sport

Ten Sport er en Australsk kanal, og så vidt jeg kan se så sende de også samtlige løb, og det ser ud til at være gratis. Igen er du nødt til at have adgang til en VPN server i Australien, men det har Hide My Ass, så hvis du ikke allerede har adgang til Hide My Ass, så der her en god grund.

Find deres live stream her: http://tensport.com.au/motorsport-live-streaming.htm

Se Formel 1 på Speed TV

Speed TV er en amerikansk kanal, og jeg kan ikke helt finde ud af om det er gratis eller om det koster penge da de ikke er begyndt at streame endnu. Men det ser ud til at være gratis, du skal blot være logget på en Amerikansk VPN server fra Hide My Ass, og så gå over på siden:

http://www.speedtv.com/

Se Formel 1 på Katsomo

I Finland er de også vilde med F1, især eftersom at de har nogle kører med i løbene. Derfor har de også en online kanal hvor du kan se det. Igen ligesom mange af de andre udenlanske skal du bare være logget på en finsk server, og så gå over på siden:

http://www.katsomo.fi/?treeId=33002001

2 tanker om “Se F1 2012 Online – Formel 1 TV Guide”

  1. Fedt at du har lavet denne liste, mange tak!

  2. Niels Odgaard siger:

    Hvordan logger jeg rent praktisk på en finsk server??

    mvh ikke-nørden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *