Se Racing UK online

Racing UK, er et kæmpe site i England omkring hestevæddeløb. Men de har også en online TV kanal, som dog kun er tilgænglig i UK, men med lidt snyd kan vi også få adgang til den. Du skal dog stadig betale for det.

Så vi er nød til at få det til at se ud som om vi er i England før vi kan adgang til deres online kanal. Dette er dog ikke særlig svært, vi skal blot have adgang til en VPN server i England, og her findes der vist ikke mange selskaber som er bedre en Overplay. Overplay er et Engelsk baseret service, men de har servere i hele verden. De har f.eks nogle i USA sådan du kan se HULU i Danmark, eller du kan benytte deres engelske til at se BBC i Danmark, eller Top Gear.

Find Overplay her: http://overplay.net

Så Overplay koster godt nok også lidt penge, men det er helt klar pengene værd, og deres service er helt i top. Det koster 9.95$,  så når du er en betalende bruger, download og installere du blot deres program. Herefter connecter du til UK og så går in på Racing UK, og så kan du tilmelde dig deres server.

Find Racing UK her: http://www.racinguk.com/online

Hvem kan bruge Racing UK ?

Vel, som jeg sagde er det en af verdens største hestevæddeløbs sider, så alle der godt kan lide at gamble vil helt sikkert få en masse ud af Racing UK. Hestevæddeløb er et kæmpe marked, og hvis du lige er begyndt på det, er jeg sikker på du egentlig også gerne vil se selve løbet, så dette er en alletiders mulighed for at se det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *