Se Herre EM i Håndbold 2012 Online

I weekenden starter herrenes årlige håndbold turnerning endelig. I år er det EM, og lad os se om de kan finde formen lige så godt some de gjorde sidste år til VM. Jeg er sikker på at alle dansker er udemærket klar over at det er TV2 som sende denne turnering, men der er nok mange uden for Danmark som gerne vil se det alligevel og ikke er klar over hvordan man gør.

TV2 Sputnik Online

Hvis du gerne vil se Håndbold over nettet så vil jeg anbefale dig at gøre det over Sputnik. De viser både TV2 og TV2Sport så du skulle have adgang til rigtig mange af kampene. Tv2 Sputnik lukker godt nok ned for computere uden for Danmark, men det har jeg skrevet en guide til før, hvordan du bryder dette. Du skal blot have adgang til en VPN i Danmark, og her anbefaler jeg Overplay.

Læse guiden her: Se Sputnik i Udlandet online

Se Håndbold fra Tyskland.

En anden mulighed er at købe adgang til tyske Sport1, det koster 15 Euro for hele turneringen. Igen lukker de også ned for computere uden for Tyskland, men det kan overplay også sagtens klare. For du køber bare adgang til deres service, og installere programmet og så kan du tilslutte en Tysk server. Så tror Sport1 at du sidder i Tyskland.

Jeg har en video til hvordan du gør det hvis du vil se Dansk TV, princippet er det samme til Tyskland, du kan bare tilslutte en “german” server, se den her: Se DR1 online fra udlandet

Du finde Sport1 håndbold side her: http://tv.sport1.de/handball/index.php

Du finder Overplay her: http://overplay.net

En tanke om “Se Herre EM i Håndbold 2012 Online”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *