Bloomberg

Se Bloomberg Online

BloombergBloomberg er nok den bedste kanal indenfor business. De kører 24 times i døgnet, med alt nyt omkring business. Mens det godt er fra USA så sender de faktisk gratis til hele verden via deres hjemmeside.

Du skal bare gå ind på:

http://www.bloomberg.com/tv/

Herefter kan du så vælge at gå vidre ind på USA, Europa eller Asia alt efter hvor i verden du befinder dig.

Bloomberg Shows

Ikke nok med at Bloomberg sender nyheder 24 timer i døgnet, så sender de også en masse gode shows i løbet af dagen. Disse ligger også tilgængligt online, sådan du kan se dem når du har lyst. Her er nogle af de shows som jeg har set og kan anbefale:

1. Bloomberg Game Changers

I skrivende stund har de lavet en biografi på 7 store personligheder, som virkelig har været med til at ændre verden. F.eks. har de personer som Richard Brandson og Mark Zuckerberg. Begge må jo siges at have været 2 store game changers.

Find det her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/game-changers/

2. TechStarts

Dette er et reality show hvor de igennem 6 afsnit følger nogle forskellige startups som alle bliver placeret i samme kontor og derefter får nogle mentor. Så gælder det altså bare om for dem at vise at de kan konvertere deres Startup fra Ide til et færdig produkt.

Find det her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/techstars/

3. Risk Takers

Lige ala Game Changers har de her fundet nogle af de folk som virkelig har taget springet og taget risiko og virkelig fået noget ud af det.

Find det her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/risk-takers/

Find resten af Bloomberg shows her: http://www.bloomberg.com/tv/shows/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *