Sådan ser du Vild med dans 2011

Så er Vild med dans snart ved at være klar med Sæson 8, af det meget propulære TV program. Vild med dans sendes på TV2, så du kan desværre ikke komme til at se det gratis hvis du gerne vil se det på nettet. Det kræver nemlig at du har adgang til Sputnik, som koster lidt hvert måned.

Sådan ser du det

Som sagt, så er det TV2 der sender Vild Med Dans, så hvis du ikke sidder et sted hvor der er et TV, men du har en internet forbindelse. Så skal du bare oprette et abbonoment hos Sputnik, og du kan her se Live TV2. Du kan også se episoderne efter de har været live inde på netop Sputnik. Så hvis du er vild med dans, og gerne vil se episoderne igen, eller bare ikke var hjemme mens det blev sendt, så bare login på sputnik.tv2.dk, og så kan du se det her.

Sådan ser du Sputnik i udlandet

Mens de fleste i Danmark nok er klar over at det er nemt at se Sputnik i Danmark, er det lidt svære for os danskere som bor uden for Danmark. Derfor har jeg lavet en guide til hvordan du kan set det uden for Danmark:

Guide: Se Sputnik i udlandet

Se Udenlansk TV

Nu når du alligevel er kommet ind på denne siden, ville jeg da lige gøre lidt reklame for nogle af mange de andre indlæg jeg har lavet på siden omkring hvordan du kan se TV i udlandet. Prøv bla at følge dette link: Online TV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *