Sådan ser ser du British Open 2011

D. 10-17 Juli er det igen blevet tid til British Open i golf. British Open er en af de større golf tourninger og alle vil selvfølgelig gerne vinde de største. Hvis du intereser dig for Golf vil du jo sikkert også gerne se det, og det kan du skam sagtens også komme, også selv om du måske er på arbejde.

Det eneste det kræver er blog en Computer og internet.

Sådan ser du det

Ganske ligesom US Open sendes British Open af Viaplay på nettet. Hvis du bor I Danmark er dette ikke noget problem, og du betaler blot det som det koster.

Min guide: Sådan ser du Viaplay

Denne guide vil også være rigtig god hvis du er bosat i udlandet, da jeg derinde fortælle dig hvordan du kan komme til at se Viaplay, ved hjælp af overplay.

Se det på BBC

Hvis ud er træt af de Danske kommentator, og gerne vil have nogle andre. Så kan jeg anbefale dig at tage et kigge på BBC, da British Open nu engang er i Britain sender BBC også fra denne event.

Så tag en smut over forbi min Guide: Sådan ser du BBC

Som du sikkert hurtigt vil finde ud af i min guide, er det perfekt at BBC sender det, da det er meget billigere, og du kan også bruge BBC til så mange andre ting.

Bla til at se Formel 1

Så god fornøjelse med British Open.

UPDATE

Thomas Bjørn føre rent faktisk British Open efter første dagen. Så skynd dig at få fat i Overplay og log over på BBC og være heldig at måske se en Dansker vinde British Open.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *