Sådan ser du Viaplay

Viaplay er ikke kun for dansker. Viaplay er del a Viasat som er en del af MTG. Så man kan finde Viaplay i følgenden lande:

Viaplay findes eller er på vej på i alt 4 platforme lige nu.

*** OPDATERING ***

Jeg er begyndt at høre at nogle har problemer med at få overplay til at virke. Så hvis du vil være på den sikker side, så bør du bruger Hide My Ass VPN Pro istedet. Det er service som kan alt det samme som Overplay bare de har flere ip’er. Læs min Anmeldelse. Så når du læser videre her, udskifter du bare Overplay med Hide My Ass.

Viaplay på din Computer

På computeren kan man se Viaplay bare ved at gå ind på deres hjemmeside. Jeg skal gøre opmærksom på at det desværre koster lidt penge, men sådan er det jo med alt nu om dage, og alle vil jo gerne tjene lidt penge så det er egentlig fair nok.

Bor du uden for det land du gerne vil se Viaplay i, ja så er du nød til at skal have fat i et ekstra programmet kaldet Overplay. Overplay gør at du kan se Viaplay leget meget hvor i Verden du er, for du skal bare logge ind på det land du gerne vil se Viaplay fra og så er der ingen problemer.

TV Boks

Viaplay har også en TV boks, og jeg har lidt svært ved at finde ud af helt præcis hvordan den fungere, men jeg tror at meninger er at man har et internet stik og så en Viaplay konto. Dette er jo meget nemt i de lande hvor der er Viaplay, men hvis du gerne vil se det uden for de lande har jeg måske også en løsninger til det.

Du skal have fat i en Router hvor der kan installeres DD-WRT og så sætter du den router op med overplay, og vupti så tror boksen at du er i Danmark eller en af de andre lande.

Viaplay på din Mobil

Det ser ud til at Viaplay snart er på vej med nogle mobile version til bla: Iphone, Ipad og Android. Igen er dette jo meget nemt i de lande hvor der er Viaplay, men hvem vil ikke gerne kunne ligge på en strand i Thailand og lige se det nyeste afsnit af Paradise Hotel. Dette kan sagtens lade sig gøre når de kommer med de mobile versioner for overplay virker også ganske fint på din mobil. Se bla her hvordan du sætte det op på Iphone: Overplay på din Iphone

LG TV

Har du et LG TV så kan du også se Viaplay via dette. Det skal selvfølgelig være en et forholdvis nyt LG tv, og så går jeg ud fra at Viaplay findes i deres app store eller menu. Jeg må ærlige indrømme jeg har aldrig prøvet det. Men hvis det finde i en form for app store, så er det jo meget nemt for så burde du også kunne få det i udlandet, også skal du jo bare sætte en router op med DD-WRT og tilslutte den til overplay, og så kan du sagtens sidder i din ferie lejlighed på solkysten og se Paradise Hotel.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *