Sådan ser du Sputnik fra udlandet

*** OPDATERING ***

SPUTNIK er ikke mere TV2 online tjeneste men istedet hedder det TV2 PLAY. Du finder mere information om TV2 Play her: http://primarc.dk/1365-se-tv2-play-i-udlandet/

Bor du i udlandet, eller er du bare på ferie og gerne vil se Sputnik, har du sikkert fundet ud af at det kræver du har Dansk IP. Der findes mange forskellige måder at få dette på, men jeg må sige efter at have testet forskellige løsninger har jeg fundet frem til den bedste, en VPN. Med en VPN client kan du lave en “tunnel” fra der hvor du sidder direkte til Danmark, og så tror den hjemmeside deri bland Sputnik at du sidder i Danmark.

Den klart bedste VPN client man kan få på marked lige nu til fornuftige penge er OVERPLAY. Med overplay får du adgang til et hav af forskellige servere i hele verden, og deri blandt 2 stk i Danmark. Find flere ideer her på siden hvordan du udnytter overplay fuldt ud.

*** OPDATERING ***

Jeg er begyndt at høre at nogle har problemer med at få overplay til at virke. Så hvis du vil være på den sikker side, så bør du bruger Hide My Ass VPN Pro istedet. Det er service som kan alt det samme som Overplay bare de har flere ip’er. Læs min Anmeldelse. Så når du læser videre her, udskifter du bare Overplay med Hide My Ass.

Men nu drejer det sig i denne omgang om Sputnik. Jeg vil anbefale at du følger dette link til Overplay, og oprette en konto, og får derefter installeret overplay. Du kan se hvordan her:

Installere Overplay på Windows
Installere Overplay på Mac

Når den så er installere finder du Denmark-1 eller Denmark-2 og trykker connect. Nu er du klar til at logge in på Sputnik, hvis du ikke har et login skal du naturligvis lige have oprettet det. Jeg vil anbefale dig at stadig med at prøve at se noget gratis indhold. F.eks. har jeg lige set et helt afsnit af Hvem vil være millionær, og dette kørte problem frit. Når du har testet om det også kører problem frit hos dig kan du begynde at betale for Sputnik og derved få adgang til alt det de har til at ligge, plus LIVE TV2, LIVE TV2News osv.

Find Sputnik her: http://sputnik.tv2.dk/

Held og lykke med at få det til at virke, hvis du har problemer med det så skriv gerne i Kommentar feltet nedenunder, og så skal jeg prøve at hjælpe.

8 tanker om “Sådan ser du Sputnik fra udlandet”

 1. God artikel. Jeg bor selv i Thailand og har længe gerne vil kunne benytte Sputnik. Jeg tester lige dette af og vender tilbage 🙂

  1. Alletiders, fortæl gerne hvordan det går. Jeg bor selv i Singapore, så jeg ved det virker herude 😉

  2. Hej:)
   sidder her i Norge og prøver at finde ud af hvordan kan se tv2 på nettet?
   Har du prøvet det?

   håber på svar,

   Mvh Kristine

   1. Hej Kristine,

    Jeg har prøvet at se TV2 fra udlandet, og det fungere på samme måde lige meget hvor det er fra.

    • Du skal oprette en konto hos Overplay
    • Hente deres program og installere det
    • Derefter skal du bare tilslutte en Dansk server
    • Nu skal du bare gå ind på Sputnik, nu vil de ikke kunne se at du sidder i Norge men tror du er i Danmark.

    Se evt videoen i dette indlæg hvor jeg hurtigt lige viser hvordan de virker med DR:
    DR i Udlandet

 2. Hej Kristian
  Tusinde tak for svar . Det virker på dr 1
  Men vi kan ikke få det til at virke på TV2?
  Arg hjælp….

  1. Oppe i tools menuen, prøv at vælge en advanced her. Så har du mulighed for at tilslutte andre servere end bare den hurtigste fra Danmark, prøv en af de andre. Det kan være TV2 har lukket ned for det, hvilket jeg bestemt ikke håber de har.

   Det burde ikke være nødvendigt men prøv lige en anden browser også, jeg kan virkelig anbefale chrome, men jeg tror at sputnik kører bedst i Firefox.

 3. Jeg har længe benyttet denne metode til at se TV2 fra udlandet, men nu ligner det at TV2 har lukket hullet, når man kommer gennem Overplay. Jeg kan ikke længere få det til at virke, og jeg gør som jeg altid har gjort… Øv

  1. Esben, har du prøvet med de forskellige server ? Ellers kunne man måske prøve at skrive til Overplay, deres service er vild god og måske kan de lave nogle ændringer, især nu hvor de er begyndt at tilbyde deres smartDNS service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *