Sådan ser du TV3’s programmer i udlandet


Tv3 er jo som man ved en del af viasat, og netop viasat har en portal på nettet hvor du kan se deres indhold, dog sender de ikke rigtig noget live. Jeg tror dog at hvis du betaler for sportspakken så kan du se noget sports live, så som:

  • Champions League
  • Premier League
  • Superligaen
  • Formel 1
  • Golf

Derud over får du også adgang til alt TV indhold og film. Dette koster dog 159 pr månede.

Jeg må sige at jeg er ikke helt tilfreds med hastigheden hos viasat, andre stedet virker mit internet upåklaligt, men hos Viasat virker det til at være lidt for langsomt. Så jeg vil anbefale at prøve en af deres mange gratis programmer først, inden du kaster dig ud i et abbonoment.

Hvis du ikke bor i Danmark, har du som du måske allerede ved ikke adgang, men det kan vi heldigvis gøre noget ved. For du skal bare hente og betale for programmet overplay, som koster 9.95$ i måneden. Så logger du på den danske server og nu kan du se alt det du har lyst til hos:

*** OPDATERING ***

Jeg er begyndt at høre at nogle har problemer med at få overplay til at virke. Så hvis du vil være på den sikker side, så bør du bruger Hide My Ass VPN Pro istedet. Det er service som kan alt det samme som Overplay bare de har flere ip’er. Læs min Anmeldelse. Så når du læser videre her, udskifter du bare Overplay med Hide My Ass.

http://viaplay.dk/

Et lille tip hvis du har problemer med at den skal buffe hele tiden er at trykke pause, og vente 10 min. Så oplever jeg at det kører lidt bedre, da den så får en chance for a buffe lidt mere inden vi går igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *