Sådan bruger du Facebook i Kina

Det er sikkert ikke alle som ved det. Men i Kina har de en firewall som blokere utrolig meget, såsom facebook, twitter og masser af andre sider. Efterhånden som flere og flere danske virksomheder får øjene op for alle de muligheder der ligger i Kina, jamen så flytter eller rejser flere danskere også rundt i Kina.

Man må jo siger at Facebook er rigtig stort i Danmark, og de fleste dansker har taget det til sig, og de vil sikkert også gerne have muligheden for at gå på Facebook derfra. Det har jeg en løsning på og det er kaldt overplay.

Overplay

Overplay er en VPN klient, som du henter og installere på din maskine. Rent faktisk er det gratis hvis du bare vil bruge det til Facebook, for så kan du connecte til den gratis amerikanske server. Dog vil jeg anbefale dig at give de sølle 9.95$ som det koster i måneden, og så kan du rent faktisk også se DR fra Kina.

Du finder overplay her: Overplay.net

Skulle du være i tvilv om hvordan du installere Overplay, så er det utrolig simplet, og du kan se et par guides her:

Sådan installere du Overplay på Mac

Sådan installere du Overplay på Windows

Hent og Tilmeld først

En af mine kammerater i Kina fortalte mig at han havde lidt problemer med at tilmeld sig overplay da han var i Kina da Kina også have blokeret overplay hjemmesiden. Så hvis du skal til Kina vil jeg anbefale dig at oprette en gratis konto først, og få hentet og installeret programmet. Så kan du altid opgradere senere hvis du vil have noget mere speed, hvilket jeg er sikker på du vil have når du først ser mulighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *