Sådan ser du TV med Slingbox

Slingbox er rigtig smart løsning som går at du kan se TV på farten. Slingbox er en boks hvor du kan koble din DVD afspliller til eller alt muligt andet udstyr, f.eks. den kabel TV box. Den har dog også en indbygget digital tuner (alt efter hvilken model). Slingboxen kan også styre de bokse du koble til den via IR koder den sender til boksene.

Når du så har noget tilsluttet til din slingbox kan du nu stream dette ind hold fra mange forskellige steder, her er et lille overblik over det og hvordan det virker.

Stream fra din computer med Slingplayer

Du kan installere Slingplayer på enten din Mac eller Windows og derved stream indholdet på din computer. Dette fungere rigtig godt, og er rigtig brugbart hvis du f.eks. er på Camping eller sidder på et hotel og lige har lyst til at se lidt mere end hvad du her der. Det skal siges at kun 1 computer kan stream af gangen. Men sidder du f.eks. på et hotel i Frankrig fordi du lige er på forretnings tur og gerne vil se DR, så er det bare at åbne programmet og så har du mulighed for at se det.

Stream fra din Mobil med Slingplayer

Slingplayer er også lavet til mobil telefoner og her virker følgenden:

  • iPhone
  • Android
  • Windows Phone
  • Blackberry

Så hvis du er på farten og kun lige har din mobil med har du altså stadig mulighed for at se det.

Stream fra din Ipad

Med den lidt større skærm du har på en iPad, gør den det allertiders til at se lidt TV på. Så har du f.eks. ikke fjernsynet i soverværelset, så kan du da bare lige tage den med der ind og ligge og se lidt TV en sen Søndag aften

Stream med Slingcatcher

Slingcatcher er nok til den lidt mere permanente løsning, f.eks oppe i sommerhuset. Med en Slingcatcher har du en komplet løsning i en lille boks som du bare skal sætte til internettet og TV’er og så har du altså mulighed for at læne dig tilbage i sofaen og bare sidder og nyde det hele med en fjernbetjening

Som du kan se er der masser af muligheder med en slingbox, og da jeg købte min koster den omkring 2000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *