Sådan ser du Premier League online

Premier League bliver vist rigtig mange steder, og jeg vil her prøve at samle et lille overblik over de steder jeg ved du kan streame det fra. Post vil hele tiden blive opdateret når jeg finder nu steder. Her har du et lille udvalg, mellem “gratis” og betalte steder.

NUTV

Det danske netværk SBS har blandt nogle rettighederne til Premier League i Danmark, og dette tilbyder de også til deres netbruger. Som udtalt før i “Sådan ser du NUTV fra udlandet” koster det 109 kr per månede, men jeg mener bestemt at det er en af de bedre service da deres netværk ser ud til at være hurtigt nok til at man kan udnytte det i udlandet. Det eneste det kræver i udlandet er  blot et Dansk ip, som du får gennem overplay for kun 9.95$.

Find NUTV her: http://nutv.dk/

Sputnik

Sputnik har også rettighederne til Premier League, TV2 har endda lavet hel kanal bare til at vise det. Du kan enten købe adgang til kun Premier League for 99kr eller du kan købe adgang til hele sputnik for 279kr i måneden.

Igen kræver sputnik også dansk ip, som du går gennem overplay for kun 9.95$

Find Sputnik her: http://sputnik.tv2.dk/

Viaplay

Sidste danske mulighed er Viaplay, og for kun 159kr i måneder for du altså adgang til alt der TV, alle deres film og en masse sport, hvor de bla har Premier League. Jeg vil mene at Viaplay er en af de bedste hvis man ser på hvad man får for pengene.

Viaplay kræver også danske ip som du får gennem overplay.

Find viaplay her: http://viaplay.dk/

FOX Soccer

FOX Soccer er en amerikansk kanal, som kun viser fodbold, og de har også Premier League. Det koster 14.99$ om måneden at få adgang til deres server. Man skal ikke fortælle nogen steder hvor man bor henne så det burde ikke være et problem at man bor uden for USA. Det eneste det kræver er selvfølgelig blot et amerikansk IP, så hvis du ikke er bosiddende i USA vil jeg anbefale dig at anskaffe programmet overplay

FOX Soccer er jo amerikansk og derovre er tingene bare lidt større og det virker da også til at deres side er er rigtig hurtigt, så jeg tror det er en rigtig fornuftig løsning. Du kan bla også se Danske Landsholds kampe derfra.

Find FOX Soccer her: http://foxsoccer.tv (Kræver amerikansk IP at se siden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *