Sådan ser du F1

Efter at have lavet en post omkring hvordan du så året første løb, har jeg været ved at undersøge det lidt nærmere hvad der er af andre muligheder, og kommer her med nogle af dem.

1. BBC

Jeg så hele det først løb gennem BBC One, og jeg må sige at kvaliteten var helt i top. Den var nød til at buffe ca 7 gange gennem løbet, men det var okay, da den var hurtig til at komme tilbage, og forsat der hvor den slap.

Jeg er rimelig sikker på at BBC sender alle F1 løbene. Du finde BBC One her:

http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

BBC kræver at du har engelsk IP. Det får du gennem programmet overplay, hvor du bare connecte til en UK server og så tror BBC at du sidder i England.

2. TV3+

I Danmark sendes F1 af TV+ og de har rigtig gode optakter og dækker hele løbet, dog med lidt reklamer. Så jeg ved egentlig hvad der er bedst buffer time, eller reklamer. Hos TV3+ kan du endda komme ud for begge ting. Fordelen ved TV3+ er at de snakker dansk, så for folk som ikke er så stærke til Engelsk er TV3+ nok en fordel. Dog koster TV3+ penge, nemlig 159 kr i måneden. Det skal dog siges at det giver adgang til rigtig mange andre ting også.

Find F1 på viaplay her:

http://viaplay.dk/Sports/Motorsport/Formula-1-Live/2011.list

viaplay kræver dansk ip, så hvis du befinder dig uden for Danmark, kan du betale for programmet overplay og connecte til den Dansk server og så kører det.

Konklussion

Jeg vil klar mene at BBC er det bedst valg til at se F1, da de har hurtige servere og er klart det billigeste, nemlig kun 9.95$ i måneden da du skal have adgang til overplay.net.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *